En İyi Deneyimi Sunan Oto Servis Programı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bir sürü firma için kullanılacak en iyi ve donanımlı oto servis programı ile birçok bilgiyi kaydederek ulaşmak daha kolaydır. Firmaların kayıt sistemi ile devreye giren bilgiler arasında, Servise gelen araçların kayıtları, renleri, modelleri, hasar kayıtları vb. kayıt aşamasında programa dahil olan bilgilerdir. Böylelikle her müşteri için de kısa sürede karışıklık yaşamadan oluşan işlemler ile kolaylık sağlanır.

Her zaman sağladığı fayda bu kadarla sınırlı değildir. Bir sürü bilgiyi de içerisinde barındırmaktadır. Bu bilgiler arasında yer alan, müşteri bilgileri, araç bilgileri, kayıt bilgileri, stok ürün bilgileri, çoklu kullanıcı sistemi ile daha fazla kişi bağlanma imkânı sunar. Bu şekilde kısa sürede birçok kişinin sistemden sonuç almasını sağlar. Siz de Zerogle tarafından gereken bilgiyi alabilirsiniz.

Oto Takip Sistemi ile İşletim Mekanizması

Oto takip sistemi ile programın işletim mekanizması oldukça kolaydır. Bu sebeple de istenilen randımanı tam olarak almaya başlayan firma sahibi, istenilen çalışma şekli ile de en iyi şekilde güven duyulan firmalar arasında olmaktadır. Her zaman işletmelerin Excel üzerinde hazırlanılan dosyaları programa aktarma imkânı vardır. Sistemin aynı zamanda barkod yazdırma ve çıkartma özelliği de mevcuttur. Bu şekilde her zaman fayda sağlayan bir program olarak kullanılır. Oto servis takip programı her zaman istenilen düzeyde kullanım alanına sahiptir. Merak edilen konuyla ilgili olarak Zerogle firmasının web sayfasından her zaman hizmet alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver