En Sağlıklı Yapılar İçin Çelik Konstrüksiyon

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çelik konstrüksiyon çok sağlam ve dayanıklı bir inşaat sistemidir. Taş yapılara oranla daha çok tercih edilen ve özellikle dev yapıların inşaatında kullanılan Çelik konstrüksiyon birçok farklı avantaja sahiptir.

Bu sistemlerin sıklıkla tercih edilemesin en önemli nedeni depreme dayanıklı olmalarıdır. Çelik hem çok esnek ve hafif, hem de mukavemeti çok yüksek olan ender bir malzemedir. Tüm taşıyıcı sistemlerinin çelikten üretildiği çelik konstrüksiyon yapılar bu nedenle depreme en dayanıklı olan alanları yaratmaktadır. Taş yapılara göre 5 kat daha hafif olan çelik yapılarda deprem anında bu binaların üzerine binen yük 5 kat daha az olmaktadır.

Çelik konstrüksiyon yapılar aynı zamanda çok kısa sürelerde inşa edilebilmektedir. Taş yapılara göre herhangi bir kuruma ve hava muhalefetinden etkilenme süreci söz konusu olmadığı için yapımı hızla tamamlanmaktadır. Proje bazlı olarak üretilen bu yapılar, üretimin ardından projelerde olduğu şekli ile hızlı olarak kurulabilmektedir.

 Kaygun Metal İle Güvenlik Bariyer İmalatı

Kaygun Metal firması olarak 1983 yılından bu güne aynı alanda hizmet veriyoruz. Üretmiş olduğumuz tüm ürünleri firmamıza ait olan web sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz.   kaygunmetal.com.tr adresi üzerinden web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Site içeriğinde yer alan e-katalog uygulamamızı inceleyerek tüm ürünler hakkında detaylı olarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Güvenlik bariyeri imalat çeşitlerimize bakabilirsiniz. Geçici kenar koruma imalatı ile tüm ihtiyacınız olan güvenlik sistemlerini eksiksiz olarak kurabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver