En Ucuz CS 1.6 Sunucuları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cs 1.6 sunucuları arasında en cazip fiyatlı olanlarını listeleyerek kullanımınıza sunan ekibimiz, aylık periyotlarla ödeme yapabileceğiniz en uygun fiyatlı paketleri sizler için sunmaya devam etmektedir.

Günlük olarak otomatik bakım yapan sistemimiz, 25 TL gibi bir fiyattan başlayan benzersiz oyun sunucuları ile hizmet vermektedir. Oyun Yöneticisi ve Csduragı üzerinden indirebileceğiniz oyunları, Server kiralama ve Server açma hizmetleri ile hizmet vermektedir. CsGo yanı sıra Cs 1.6 için de indirme seçenekleri sunan sistemimiz, Cs 1.6 indir noktasında ücretsiz olarak hizmet sağlamaktadır.

En İdeal Cs 1.6 Sunucuları

Oyunların kralı olarak betimlediğimiz ve FPS oyunlarında tarih yazmış Counter Strike serisinde oyun deneyimini en verimli şekilde alabilmeniz için hizmet vermekteyiz. Steam topluluk sunucularına dâhil olarak eklenen bu sunucular, legal olarak da oyun oynayabilmeniz için birebirdir.

Türkiye standartlarında oldukça ucuz bir şekilde sunulan serverlar ile oyuna başlamak akılcı bir hareket olacaktır.

GameTracker ve WebFTP destekli olarak çalışan sunucularımız, her bütçeye uygun olarak hazırlanmış paketleri ile kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Bütün işlemleri ‘’!’’ slotuyla birlikte gerçekleştirebileceğiniz gibi içerisinde olduğunuz admin ile iletişime geçerek adminlik veya server kiralama noktalarında en ucuz fiyatlı paketlere sahip olabileceksiniz.

Sizlerde web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Site içeriğinde sizler için sunmuş olduğumuz tüm hizmetleriiz hakkında kolay ve hızlı şekilde detaylı olarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver