En Ucuz Yurtdışı Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yandan yükselişte olan yakıt fiyatları, diğer yandan Türkiye’de sürekli artan kurların etkisiyle yurtdışı ucuz uçak bileti bulma giderek zor bir hala gelmekte. Uçak biletlerine gereğinden fazla para vermemek ve yurtdışı ucuz uçak bileti almak için uygulayabileceğiniz bazı yollar var. Peki, nedir bu yollar?

  • Direkt Uçuşları Tercih Etmeyin

Havayolu şirketleri direkt uçmadığında zamanlarda, aktarma yapılacak yerde de yeni yolcu alacağı için koltukların tamamını doldurma şansına sahiptir. Böylelikle aktarmalı uçuşlarda bilet fiyatları, direkt uçuşlara göre daha ucuz olma eğilimindedir.

  • Tur Fiyatlarına Bakın

Eğer yurtdışına seyahat planlıyorsanız kimi zaman tur rezervasyonu yaptırmanız sizin için daha uygun olabilir.

2 gece için gezme amaçlı Londra’ya seyahat edeceğinizi düşünelim. Bu şekilde gidiş-dönüş bileti ve 2 gece için otel rezervasyonu yapmak zorundasınız.

Bazı günler Londra turlarının fiyatlarının 298 Euro’dan başlamaktadır.

2 gece otel ve Gidiş Dönüş biletlerinizi 298 Euro’ya almak oteli ve uçağı ayrıca satın almaktan çok daha ucuza gelmektedir.

Üstelik bir tur firmasıyla seyahate çıktığınız zaman Londra’daki turlara katılmak zorunda olmadığınızı da belirtmekte fayda var.

  • Sosyal Medya Hesaplarını Takibe Alın

Havayolu şirketleri, uçaklardaki boş kalan koltuklarını bir an önce doldurmak için son dakika indirimleri yapar ve bu indirimleri genellikle ilk önce Twitter, Facebook ve İnstagram gibi sosyal medya hesaplarından duyurur.

 

Bu Yazıya Tepki Ver