En Uygun Fiyatlı Stor Perde Yıkama

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlerinizde veya işyerlerinizde kullanmakta olduğunuz stor perdeler kirlendi ve bunları temizletmek mi istiyorsunuz. Uzunluğu iki metreyi bulan stor perdeleri kendi imkânlarınızla mekanizmalarında çıkarıp evde yıkama şansınız olmadığına göre bunun için sizlere hizmet veren stor yıkama firmalarını tercih edebilirsiniz.

Pasha Halı Yıkama firması olarak bizler Bursa stor perde yıkama ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. Firma olarak kullanmış olduğumuz son teknoloji ile çalışan yıkama makinelerimizde tüm stor perdeleriniz hiç hasar almadan, yapısı bozulmadan ve renkleri solmadan, çok güvenli ve kaliteli bir şekilde yıkanmaktadır. Metrekare hesabı ile yıkana stor perdeleriniz için en uygun fiyatlara firmamızdan ulaşabilirsiniz.

Pasha Halı Yıkama

Pasha Halı Yıkama firması olarak bizler Bursa halı yıkama alanında uzun yıllardır hizmet veren büyük bir tesisiz. Her türlü halı için en kaliteli yıkama hizmetini veriyoruz. Bunun için son teknoloji ile çalışan makineleri kullanıyoruz. Ve özel şampuan ve solüsyonlarla kapsamlı ve başarılı yıkama uygulamaları yapıyoruz.

bursa-haliyikama.com web sayfası aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz. Araçlarımız adresinize kadar gelerek tüm halılarınızı teslim almaktadır. Tesislerimizde özenle yıkanan halılarınız yine araçlarımızla kapınıza kadar getirilerek teslim edilmektedir.

Bursa koltuk yıkama talepleriniz için de bizler ulaşabilirsiniz. Her türlü temizlik sürecinizde en kapsamlı ve profesyonel yıkama çalışmalarımızla sizlerin yanındayız. İstediğiniz gün için randevu talebinde bulunabilirsiniz ve en uygun fiyatlarla halı, koltuk ve stor perdelerinizi yıkatabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver