En Yakın Ümraniye Veteriner Kliniği

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğer Ümraniye veya çevresinde yaşıyorsanız ve bulunduğunuz bölgeye en yakın olan en kaliteli veteriner kliniğini arıyorsanız Koboloi ile tanışmalısınız.  Ümraniye veteriner kliniği olarak sizler için çok kapsamlı içeriklerde hizmet sunuyoruz. Bir hastane kapasitesinde çalışmakta olan kliniğimizde bakımdan eğitime, aşılamadan tanı ve tedaviye kadar tüm ihtiyaçlarınıza karşılık bulabilirsiniz.

Evcil dostlarınızın dönem dönem bazı bakımlara ihtiyacı olacaktır. Bu bakımların onların yaşamlarını aha huzurlu geçirmeleri için gerekli olmaktadır. Aynı zamanda doğdukları andan itibaren aynı bizler gibi belirli dönemlerde aşılama ihtiyaçları vardır. Bu aşılar onların daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmalarına ve hastalıklara karşı daha dirençli olmalarına çok büyük etki sağlamaktadır. Sizlerde tüm aşılama dönemlerinde onları en doğru kişilere teslim etmek istiyorsanız bunun için bizlere ulaşabilirsiniz.

Eğer evcil dostlarınızın obezite sorunu varsa onlar için en etkili diyet danışmanlığı için bizleri arayabilirsiniz. Yine diş sorunlarına karşılık vermekte olduğumuz diş hekimliği hizmetimizden güvenle faydalanabilirsiniz.

Ümraniye Veteriner Acil Bakım

Ümraniye veteriner klinikleri arasında en kapsamlı çalışma sistemine sahip olan kliniğimizde minik dostlarınız için acil bakım hizmeti veriyoruz. Günün hangi saatinde olursa olsun, acil olarak tedavi ye ihtiyacı olan tüm can yoldaşlarınızı kliniğimize getirebilirsiniz. Burada uzman hekimlerimiz aracılığı ile onların sorunlarının n olduğu ve bu soruna karşılık nasıl bir tedavi veya uygulama yapılması gerektiği en iyi şekilde belirlenmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver