En Yeni Elon Musk Haberleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzay teknolojisi dendiğinde akla gelen Elon Musk: Bir yıl içerisinde insan beynine implat yapabilecek teknolojiyi geliştirdiklerini açıkladı. Bu haber Teknoloji haberleri arasında önemli bir yer tutmaktadır. Ayrıca Teknoloji Sever sitesi olarak detayları sizin için araştırdık.

Uzay teknolojilerin mimari ve aynı zamanda milyarder olan Elon Musk, Jeo Rogen ile bir araya geldi ve yapay zekanın geleceği üzerine bir konuşma gerçekleştirildi. Bu konuşma esnasında ise Elon Musk insan beyni ile makine zekasını birleştirerek insan beyninin dalgalarından yararlanarak bir proje oluşturuldu. Aynı zamanda ek olarak Hologram teknolojisi ile ilgilenerek bu etkinin artırılması planlandı.

Neuralink Girişimi İçin Kullanılan İnsan Denekler

Elon Musk’ un kâr amacı gütmeyen kuruluşu olan Neuralink kısa sürede gerçekten iyi işler başardı. Şimdi de 2020 yılı sonuna doğru insan denekler üzerinde insan beyni ile makine zekasını birleştirecek bir teknoloji çalışması başlatacaktır. Şu ana kadar daha insan üzerinde denemediklerini yakında başlayacaklarını söyledi. İşlem şöyle gerçekleştirilecektir; deneklerin kafatasını bir lazer yardımıyla minik delikler açıp beynin içerisinde esnek bir yapıya sahip elektrot iğneler yerleştirerek işlemin yapılacağını duyurdu. Ayrıca Android destekli işlemler üzerinde de çalışılmaktadır.

Sizlerde teknoloji alanında ihtiyacınız olabilecek tüm yenilikleri ve gelişimleri Teknoloji Sever web sayfamız üzerinden hızlıca takip edebilirsiniz. Sayfa içeriklerimiz sürekli olarak en yeni haberlerle güncellenmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver