“ENERJİ DOĞANDA VAR” Cildinin Enerji Kaynağını GINZINGTM Serisinin Yeni Jel Nemlendiricisi ile Keşfet!

Yorgun ciltlerin sağlıkla ışıldaması için geliştirilmiş Origins GinZingTM serisinin enerji verici gücünü, günün her anında cildinizde hissedin! GinZingTM ailesinin favorileri kahve çekirdeklerinden elde edilen kafein ve ginseng özleriyle cildi anında enerjik ve aydınlık görünümüne kavuşturmak için formüle edildi. Serinin en favori nemlendiricisi ise artık yeni formülüyle yeni ambalajında! Yeni formülüyle GinZingTM Yeni Jel Nemlendiricisi artık %96 daha aydınlık bir cilt görünümü sağlıyor.(32 Katılımcının ilk kullanımının ardından gerçekleştirilen klinik test sonuçları.)

Screenshot_15
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GinZingTM Canlandırıcı Jel Nemlendirici: Yağlı ciltler için en sevilen nemlendiricimiz canlandırıcı jel dokusuyla cilde ışıltı sağlarken yorgun cilt görünümüne karşı savaşıyor. Aynı zamanda nem bariyerinin güçlendirilmesine yardımcı olurken, tüm gün süren canlılık sağlıyor. Cillt görünümünü canlandırmaya yardımcı 3 farklı Panaks Ginseng ve Kafein, cilde aydınlık bir görünüm sağlamaya yardımcı zengin antioksidan C Vitamini ve cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı Niasinamid’in birleşimi olan Vital Sentez Teknolojisi ile geliştirilen bu nemlendirici, sabahtan akşama kadar canlı ve aydınlık bir cilt görünümü sağlıyor.

EN SEVİLEN NEMLENDİRİCİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YENİ FORMÜLÜNÜ KEŞFET

Cildin nem bariyerini güçlendirmeye ve ışıltısını 24 saat boyunca korumaya yardımcı olur.

+%119 Daha nemli bir cilt*

*32 katılımcının ilk kullanımının ardından gerçekleştirilen klinik test sonuçları

 

+%96 Daha aydınlık bir cilt görünümü**

**32 katılımcının ilk kullanımının ardından gerçekleştirilen klinik test sonuçları

 

1 haftalık kullanım sonrası gözenek görünümünde azalma***

***59 katılımcının 1 hafta boyunca kullanımının ardından gerçekleştirilen klinik test sonuçları

 

%93 Daha eşit bir cilt görünümü****

****59 katılımcının 4 hafta boyunca kullanımının ardından gerçekleştirilen klinik test sonuçları

 

(Tavsiye edilen perakende fiyatı: 50ml – 435TL)

 

GinZingTM C Vitamini & Niasinamid İçerikli Göz Kremi: GinZing™ C Vitamini & Niasinamid İçerikli Göz Kremi’nin sırrı, doğal ve aktif enerji verici bileşenlerinde saklı. Panax Ginseng ve kafein içeren güçlü formülü, daha sağlıklı ve daha parlak görünen bir göz çevresi için çalışırken, C vitamini ve niasinamid ise ciltteki doğal hücre enerjisini artırmaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki aydınlatıcı mineral pigmentler göz altı bölgesini anında aydınlatırken, portakal kabuğu özü ise göz çevresindeki şişkinliği gidermeye yardımcı oluyor. Tüm bu anahtar birleşenler göz altındaki koyu halkaların görünümünü en aza indirirken, Hyalüronik asit ve kahve çekirdeği yağı sayesinde hassas göz altı bölgesi yoğun şekilde nemleniyor. Panax Ginseng ve kahve çekirdeklerinden elde edilen kafein göz çevresi yorgunluğunun görünümüyle mücadele etmeye yardımcı oluyor.

 

(Tavsiye edilen perakende fiyatı: 15ml – 450TL)

GinZingTM Into The Glow Serum: GinZing™ Into The Glow Brightening Serum’un etkili formülü donuk cildi gözle görülür ölçüde aydınlatmaya yardımcı oluyor. %5 Cildi Yeniden Yapılandıran Complex ve C vitamini bulunan özel formülü, cilde gözle görünür ölçüde daha aydınlık & canlı bir görünüm kazandırmaya destek oluyor. Yeşil Kahve Çekirdeği özü ve AHA / BHA’ların karışımı bulunan benzersiz formülü, daha pürüzsüz, daha küçük gözenek görünümü ve donuk görünümde azalma için cildi yenilemeye yardımcı oluyor. İçeriğinde C Vitamini ve Hyalüronik asit bulunan bu ürün, aynı zamanda ciltteki nemli görünüm artmasını sağlarken, kuruluktan kaynaklanan ince çizgi görünümünü azaltmak ve cilde daha dolgun bir görünüm kazandırmak için özel olarak formüle edildi. Bu özenle dengelenmiş ve doğal içeriklerle zenginleştirilmiş serumla doğal cilt ışıltınız gözle görülür hale gelir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver