Epoksi Zemin Cilası

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Epoksi malzemesi zemin kaplama uygulamalarında en çok kullanılan ve tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Çünkü epoksi malzemesi yapısı gereği hem çok dayanıklı ve sağlam hem de çok hijyenik ve sağlıklıdır. Bu nedenle özellikle temizlik ve hijyenin ön planda olduğu kapalı alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır.

Son dönemlerde iç mimarların da ilgisini çeken bu uygulamalar ile artık ev ve ofis zeminlerinde çok şık ve dekoratif çalışmalar yapılmaktadır. Ve tüm bu çalışmalar iyi bakıldığı sürece çok uzun yıllar güvenle kullanılabilmektedir.

Epoksi zeminleri yapıldıktan sonra bu zeminlerin temizlik ve bakımlarının düzenli olarak ve uygun malzemelerle yapılıyor olması bu zeminlerin çok uzun yıllar ilk gün ki parlaklık ve yeniliğinde kalmaktadır. Oluşan küçük çizikler ve yıpranmalara karşı kullanılan epoksi cilası ile bu sorunlar kolaylıkla giderilmektedir. Ancak bunun için en doğru ve en kaliteli malzemeyi seçmek gerekmektedir.

Dr Schutz İle Zemin Temizleme Ve Bakımı

Dr Schutz markası her türlü zemin temizlik ve bakım ürünleri üreten bir firmadır. Almanya’da üretim yapan firma tüm dünyaya ürünlerini distribütörler aracılığı ile ulaştırmaktadır. Epoksi zeminler başta olmak üzere ahşap zemin ve pvc temizleyici ve cilası ihtiyaçlarınız için Dr Schutz markasını tercih edebilirsiniz.

Anovis Epoksi Zemin Kaplama firması olarak her türlü epoksi temizleyici ve cilası için Dr Schutz markalı ürünlere firmamız aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver