ERGO YATAK TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

2021 yılında İşbir Holding bünyesine katılan Ergo Yatak, 44 ilde 200’den fazla satış noktasına ulaşarak sektörde güven kazanmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında genişleyen satış noktası ağıyla herkesi iyi uykularla buluştururken, kaliteyi ve güveni tüm tüketici gruplarına sunuyor.

Screenshot_21
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HERKES İÇİN İYİ UYKU O

“Herkes için iyi uyku O” anlayışıyla hareket eden marka, geliştirdiği sağlıklı uyku teknolojileriyle uyku kültürüne katkı sunmaya devam ediyor. Güçlü kurumsal kimliği ve tecrübeli ekibiyle kısa sürede; 44 ilde 200’den fazla satış noktasını hizmete açtı. Büyümeye devam eden bayi ağına her geçen gün yenilerini eklemeye devam eden Ergo Yatak’ın bu yılki hedefi 300 satış noktası.

 

YILDA 70 BİN ADET ÜRETİM

 

İşbir Holding Ceo’su Metin Gültepe, “Ergo Yatak markası ile tüm tüketici gruplarını sağlıklı uykularla buluşturma misyonuyla hareket ediyoruz. Bu görüşümüzün bir parçası olarak üretime yönelik stratejilerimize her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. 1991’den bu yana üretimine devam eden Ergo Yatak markasını geçtiğimiz yıl İşbir Holding Ailesi’ne dahil ettik. Gerçekleştirdiğimiz satın alım ile yeni markamızda yatak üretim kapasitemizi önemli ölçüde artırdık. Bu kapsamda, tesisimizde bonel yaylı, paket yaylı, ve visco yatak gruplarında üretim yapıyoruz. Bu marka ile amacımız, İşbir kalitesini tüm tüketici gruplarıyla buluşturmak.” dedi.

 

KALKINMAYI DESTEKLEYEN GİRİŞİM

 

Çankırı Korgun Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de 15 bin 541 metrekare açık ve 5 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan Ergo Yatak, ülke istihdamına ve ekonomisine artı değer sağlarken, öncü ve yenilikçi tasarımları ile sektörde fark yaratıyor.

 

HER İHTİYACA ÇÖZÜM VAR

 

Yıllara dayanan İşbir Holding deneyimi ve güvencesiyle üretimini sürdüren marka, her ihtiyaca, her tercihe uygun geniş skaladaki ürün gamı ile tüm tüketici gruplarına etkili çözümler sunuyor. Her adımda kaliteye vurgu yapan, yıllara meydan okuyan dayanıklı ürünleri ile de oteller ve kurumsal projelerin öncelikli tercihleri arasında yer almaya devam ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver