Erik ten Hag, Onana’nın Arkasında Durdu “Ona İnanıyorum!”

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manchester United’ın Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a 3-2 kaybettikleri maçın ardından Andre Onana’nın performansını savundu. Teknik adam, takımının hatalarla dolu oyuna rağmen potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Galatasaray’a karşı alınan mağlubiyetin sebeplerini değerlendiren ten Hag, “Bu sonucun arkasında sebepler var. Sahada dengeli bir kadroyla oynayamadık, hatalarımız oldu. Ancak şimdi önümüze bakmalıyız” dedi.

Ten Hag, takımın bağlantısız zeowin oyunu hakkında ise şunları ifade etti: “Bazı bölgelerde bağlantısız oyun oynadık, bu doğru. Ancak oyuna pozitif enerjiyle yaklaştık ve iki güzel gol attık. Ani hatalar futbolun doğasında vardır, bu maçta da bu hataları yaptık. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak.”

53 yaşındaki teknik adam, taraftarın reaksiyonunu anladığını belirtti. “Alınan sonuçlar için ben ve ekibim sorumluyuz. Taraftarın hayal kırıklığına uğramasını anlayışla karşılıyorum. Ancak takımımın sahaya enerjisini her zaman yansıttığını görebiliyorum. zeowin giriş Bu maçta da bu enerjiyi gördüm.”

Andre Onana’nın son maçtaki hatalı performansına dair eleştirilere ise Erik ten Hag, kalecisinin yeteneklerine tam anlamıyla inandığını belirtti. “Onana, dünya standartlarında bir kaleci. Daha önce Şampiyonlar Ligi’nde büyük deneyimler kazandı ve bize çok şey kattı. Her oyuncu gibi hatalar yapabilir, ancak Onana’nın karakteri, hata yaptığında bile pes etmeyeceğini gösteriyor. Ona tamamen güveniyorum.” şeklinde konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver