Erkeklere ve kadınlara müjde! İce yani buz lazer epilasyon ile istenmeyen tüm tüyler yok edilebilecek!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lazer epilasyon Bakırköy Beautyderm ile artık hem erkekler hem de kadınlar buz lazer epilasyon İstanbul ile istemediği tüylerden kolayca kurtulabilecek! Erkek lazer epilasyon Bakırköy şubesinde olduğu gibi tüm şubelerinde hizmet veren Beautyderm; en etkili lazer epilasyonun, buz lazer olduğunu açıkladı.

Buz Lazer Epilasyon İstanbul Nedir, Uygulaması Nasıl Yapılır?

Buz lazer epilasyon, en ağrısız ve en etkili lazer epilasyon yöntemlerindedir. 810 nm dalga boyuna sahip olan bu cihaz, eski nesil cihazlara oranla daha geniş bir alana etki eder işlemin oldukça kısa sürmesine de fayda sağlamaktadır.

Asıl adı Soprano ICE™ olan ve ülkemizde buz lazer olarak adlandırılan lazer türünün kurucusu ise, Alma Lasers adlı firmadır. Bu işlem, kalıcı, kısa seans süreli ve ağrısız bir işlem olma özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır.

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Buz lazer epilasyon İstanbul, halk arasında ütüleme işlemi olarak da adlandırılır. Bunun temel nedeni ise, işlem yapılırken cihazın tıpkı ütü yapılırkenki gibi sürekli olarak cilt üzerinde hareket ettirilmesidir. Bu cihaz, ısıyı kademeli olarak vermekte, kıl köklerini bu şekilde tahrip edip yanma riskini de ortadan kaldırmaktadır. Kılların ve kıl köklerinin tahrip edilmesinde istenilen etkiyi de sunmaktadır. İşlemin uygulanma esnasına cihaz ucundan soğuk hava üflenmesi ise, işlemin konforunu arttırmaktadır.

Erkek Lazer Epilasyon Uygulamasında Ağrı Sızı Yok!

Erkek lazer epilasyon Bakırköy ile kadın erkek herkesin ortak sorunu olan tüy sorunu tamamen yok edilebilmektedir. Erkekler de en az kadınlar kadar tüylerinden mustarip bir hale gelmişlerdir. Hal böyle olunca kişiler, tüylerden kalıcı olarak kurtulma k için işlem arayışına girmektedir. Bunun için başvurulan temel yöntem ise lazer epilasyondur. Lazer epilasyon, kendi içerisinde çeşit barındırmak ile birlikte en kalıcı olanı buz lazerdir. Buz lazerin yapılış esnasında hissedilen ağrının diğerlerine göre daha az olması da, bu işlemi erkeklerin odağı haline getirmektedir. Çünkü erkeklerde özellikle ensede ağrı oldukça fazla hissedilmektedir. 5 ila 7 seans arasında istenilen sonuca varılmasını sağlaması da bu işlemi erkekler nezdinde diğer işlemlerden farklı kılmaktadır.

Buz Lazer Epilasyon Hakkında Merak Edilenler

Buz lazer epilasyon İstanbul, çıktığı ilk zamandan günümüze en çok tercih edilen lazer epilasyon türüdür. Bu lazer epilasyon işleminde, epilasyon cihazı cilde ekstra soğukluk üflemektedir. -3 dereceyi bulabilen bu soğukluk ise, ICE teknolojisi sayesinde gerçekleşmekte ve hissedilen ağrıyı azalmaktadır.

Buz lazer epilasyon işlemi uygulanırken dikkat edilmesi gereken tek unsur ise, işlemi gerçekleştiren kişinin uzmanlığıdır. Çünkü, epilasyon işlemini gerçekleştiren kişi ne kadar bilgili ve bilinçli olursa, işlem o kadar ağrısız ve kısa süreli olacaktır. Bu işlemin tamamen kalıcı olması ve kişinin hayatının geri kalanını kapsaması, seçilecek olan yerin önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Buz lazer işlemi, genellikle yan etkisi olan bir işlemdir ancak uygulandıktan sonra dikkat edilmesi gereken noktalar da mevcuttur. Örneğin en az SPF 30 bir güneş kremi kullanmak, 24 saat su temasından kaçınmak ve kese yapmamak işlem sonrası dikkat edilmesi gereken durumlardır.

Lazer epilasyon Bakırköy işlemi, yine yan etkisi olan bir işlem olmamasına karşılık, bazı kişilere önerilmemektedir. Hamileler, epilepsi hastaları, son 6 ay içerisinde Roaccutane ilacını kullanmış olan kişiler, henüz ergenliğini bitirmemiş gençler buz lazer epilasyon işlemini yaptıramamaktadır. Sayılmış olan kişiler, işlemin herhangi bir yan etkisi ya da zararı ile karşı karşıya kalabilirler.

 

Bu Yazıya Tepki Ver