Ermeni askerleri Şuşa’daki bir evde çay ve yiyeceklerini bırakarak kaçtı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ermenistan’ın Azerbaycan‘a saldırmasıyla başlayan çatışmalar 41’inci gününe girdi. Sivil yerleşim yerlerine yapılan saldırının ardından kendisini savunmaya geçen Azerbaycan, sahadaki Ermeni unsurlarını püskürtmeyi başardı ve 200’den fazla yerleşim yerini Ermenistan işgalinden kurtardı.

Azerbaycan’ın ilerleyişini durdurmayan Erivan yönetimi, Azerbaycan’ın Şuşa’ya yaklaşmasıyla birlikte iyice köşeye sıkışırken, Rusya‘dan talep ettiği desteği bulamadı. Şuşa’yı, Karabağ‘ın kalbi olarak nitelendiren Ermeniler bu bölgeyi kaybetmemek adına cephede uğraş verse de Azerbaycan ordusu karşısında duramadı.

AZERBAYCAN ASKERLERİ ŞUŞA’NIN DIŞ MAHALLELERİNDEKİ EVLERDE İNCELEME YAPTI

Aliyev, “Şuşa işgalden kurtarılmadan yaptığımız operasyon yarım kalır” dedikten kısa bir süre sonra Azerbaycan askerlerinin Şuşa’ya girdiği görüntüler paylaşılmaya başlandı. Paylaşılan bu görüntülerden kısa süre sonra Azerbaycan askerlerinin Şuşa’nın dış mahallelerinde yaptığı incelemeler de kameralara yansıdı.

ÇAYLARINI İÇEMEDEN KAÇMIŞLAR

Görüntülerde bir eve giren Azerbaycan askerleri, evde yaptıkları incelemelerde Ermeni askerlerinin kaçtığını tespit etti. Masanın üzerinde bırakılan çay ve yiyecekler dikkatlerden kaçmazken, çayların dolu olduğu da görüldü.

Ermeni askerleri Şuşa'daki bir evde çay ve yiyeceklerini bırakarak kaçtı

Bu Yazıya Tepki Ver