Ermeni siyasetçi Sharmazanov: Azerbaycan’a 50 milyar dolarlık tazminat yerine Zengezur verilecek

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azerbaycan ile girdiği çatışmalarda ağır kayıplar vererek işgal altında tuttuğu Karabağ‘dan çekilme kararı alan Ermenistan için rekor tazminat talebi gündeme geldi.

28 yıldır işgal altında tutulan bölgelerde verilen zarara ilişkin hesaplamalar yapılmaya başlanırken, uluslararası mahkemelerde çok sayıda tazminat davası açılması da planlanıyor.

Ermeni siyasetçi Sharmazanov: Azerbaycan'a 50 milyar dolarlık tazminat yerine Zengezur verilecekErmenistan Cumhuriyetçi Partisi resmi temsilcisi Eduard Sharmazanov.

ERMENİ SİYASETÇİDEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

Ekonomik olarak zorda olan Ermenistan’ın bu rakamı ödeyememesi halinde toprak vermek zorunda kalacağı ifade edilirken dikkat çeken bir açıklama Ermenistan Cumhuriyetçi Partisi resmi temsilcisi Eduard Sharmazanov’dan geldi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Vahim tablo! Gerçek vaka sayıları açıklandı, Türkiye dünya sıralamasında zirveye çıktıVahim tablo! Gerçek vaka sayıları açıklandı, Türkiye dünya sıralamasında zirveye çıktıBu skandal çok konuşulacak! Selin Ciğerci'nin eşini aldattığı görüntüler ortaya çıktıBu skandal çok konuşulacak! Selin Ciğerci’nin eşini aldattığı görüntüler ortaya çıktıHabertürk'te gergin anlar! 'Bir daha olursa kafa kafaya girerim' deyip stüdyoyu terk ettiHabertürk’te gergin anlar! “Bir daha olursa kafa kafaya girerim” deyip stüdyoyu terk etti Ermeni siyasetçi Sharmazanov: Azerbaycan'a 50 milyar dolarlık tazminat yerine Zengezur verilecek

50 MİLYAR DOLARA KARŞI ZENGEZUR’U VERECEK

44 gün süren savaş sırasında hükümetin yalan bilgilerle halkı aldattığını dile getiren Sharmazanov, ”Paşinyan artık Aliyev’e hiçbir şey söyleyemez. Bunu yapacak cesareti yok. Uluslararası mahkemeler zaten Ermenistan’ın Azerbaycan’a ödemek zorunda olduğu 50 milyar dolardan bahsediyor. Paşinyan tekrar görüşmelere gidecek ve size Zengezur’u veriyoruz diyecek çünkü elimizde 50 milyar dolar yok” diye konuştu.

Ermeni siyasetçi Sharmazanov: Azerbaycan'a 50 milyar dolarlık tazminat yerine Zengezur verilecek

Bu Yazıya Tepki Ver