Erzurumda Siyasi Arena Toz Duman

Fevzi Çakmak
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Merkezi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in aday duyuruları ile alakalı açıklamalarının ardından, Erzurum Büyükşehir Belediyesi adayının 15 Ocak’ta Ankara’da gerçekleşecek aday tanıtım programında açıklanacağı kaynaklardan öğrenildi.

Sürecin Ak Parti Aday Adayı, inşaat mühendisi, iş insanı Fevzi Çakmak’tan yana olumlu olarak sürmesinin akabinde Erzurum’da halk arasında mevcut belediye başkanı Mehmet Sekmen’in 2024 seçimlerinde Ak Parti’nin adayı olduğu ve İstanbul’da açıklanacağı haberleri yayılmaya başladı.

Halkın kafasını karıştıran bu haberin ardından, parti genel merkezinden alınan kulis bilgileri dahilinde başkan Sekmen’in adaylık için mücadele verdiği ve bu mücadele neticesinde Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için girişimlerinin olumlu dönüşler almasını amaçladığı öğrenildi.

Erzurum’da Fevzi Çakmak’ın adaylığına kesin gözüyle bakılmasının ardından, İstanbul’da gerçekleşecek tanıtımda Mehmet Sekmen’in açıklanacağı haberleri Erzurumlularda büyük heyecan yaratsa da; Erzurum adayının 15 Ocak’ta Ankara’da açıklanacağı ve tüm Türkiye’nin mevcut belediye başkanlarının programa davet edildiği öğrenildi.

Bu Yazıya Tepki Ver