Eski Ermenistan Başbakanı Bagratyan: Paşinyan’ın korkaklığı yüzünden kaybettik, ordumuzun yüzde 80’i yok oldu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azerbaycan’ın işgal edilmiş topraklarını alma girişimi karşısında hezimete uğrayan Ermenistan cephesinden itiraflar gelmeye devam ediyor.

“ERMENİSTAN YENİLDİ, BU BİR SIR DEĞİL”

Karabağ savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eski Ermenistan Başbakanı Hrant Bagratyan, “Savaş sonunda ordumuzun yüzde 80’i yok oldu. Ermenistan yenildi, bu bir sır değil. Azerbaycanlılar, Dağlık Karabağ‘da ne kadar tank, top ve diğer silahlarımız olduğunu çok iyi biliyor” dedi.

“PAŞİNYAN’IN CESARETİ YOKTU”

Ermenistan’ın Dağlık Karabağ’daki yenilgisinin Erivan yönetiminin son yıllardaki hatalı dış politikasından kaynaklandığını öne süren Eski Başbakan, “Ermenistan kendi ilan ettiği ‘Karabağ Cumhuriyetinin’ bağımsızlığını tanımadı, bu açıkça ciddi bir hata. Erivan burayı tanısaydı diğer ülkeler de aynısını yapacaktı. Başbakan Paşinyan’ın bunu yapacak cesareti yoktu” ifadelerini kullandı.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Merkez'in faiz kararı sonrası 2. el araç piyasasında dört gözle beklenen gelişme yaşandıMerkez’in faiz kararı sonrası 2. el araç piyasasında dört gözle beklenen gelişme yaşandıMerkez'in faiz artırımı kredi faizlerini de değiştirdi! İşte banka banka güncel oranlarMerkez’in faiz artırımı kredi faizlerini de değiştirdi! İşte banka banka güncel oranlarBiz donarken o açıldıkça açıldı! Alemin Kralı Oben, iç çamaşırıyla dışarı çıkıp poz verdiBiz donarken o açıldıkça açıldı! Alemin Kralı Oben, iç çamaşırıyla dışarı çıkıp poz verdiEski Ermenistan Başbakanı Bagratyan: Paşinyan'ın korkaklığı yüzünden kaybettik, ordumuzun yüzde 80'i yok oldu

Bu Yazıya Tepki Ver