Genelde her ev gösterişli ve zarif bir salon dekorasyonu ister.

evdekorasyon (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genelde her ev gösterişli ve zarif bir salon dekorasyonu ister. Bunun için ise salonda bulunan kolonları ve kirişleri kapatmak için alçı levhalar kullanıp duvarı şişirerek nişler elde etmeniz oldukça mümkün olur. Nişlerin iç kısmını odanızdaki renk uyumunu göz önünde bulundurarak farklı renklere boyayıp veya doğal taslar ile kaplayabilirsiniz.

Farklı bir renge boyadığınız ya da doğal taşlar ila kapladığınız nişleri spot veya LED aydınlatmalar ile daha zarif bir hale getirebilirsiniz. Ev dekorasyon fikirleri için aynı zamanda salon duvarı için 3 boyutlu duvar panelleri kullanıp mekana derinlik katabilirsiniz. Bu gibi dekorasyon bilgilerini ev dekorasyon sitesinden alabilirsiniz.

Ev Dekorasyonu İçin Renk Uyumu Çok Önemlidir

Salon içerisinde ev dekorasyon oluşturmak için yastık, kırlent, perdeyi ve ortamda bulunan biblo ya da abajurları aynı renk tonlarında ya da desenlerde seçerek renk uyumunu yakalayabilirsiniz. Salon dekorasyonuna renk katacak çok güzel yastık ve kırlent modellerini bulmanız oldukça mümkündür.

Genelde mavi, yeşil, pembe ve mor renklerin özellikleri dinlendirici ve rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Özellikle oda içerisinde bulunan pudra pembe renkte bir koltuk veya berjer, kırlentler, aksesuarlar ile açık mavi bir tablo ile renk uyumu ve rahatlatıcı bir ortam elde edebilirsiniz.

Lila, mavi ve bakir tonları ile de çok güzel bir uyum yakalamanız mümkün olur. Salonda tek bir duvarı diğer duvarlardan farklı bir renge boyayıp ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Gerekli bilgi ve fikirleri ev dekorasyon sitesinden alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver