Evde Fizyoterapi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok kemik ve kas rahatsızlıklarında fizik tedavi ihtiyacı oluşmaktadır. Yaş ve cinsiyet fark ekmeksizin fizik tedavi ile iyileşebilecek birçok farklı hastalık söz konusudur. Felç hastalığı bunlardan en önemli olanıdır. Felçli hastaların tek tedavi yöntemi fizik tedavidir. Özel fizik tedavi seansları ile yetisini kaybetmiş olan birçok uzuv ve kas gelişmeye ve eskisine oranla daha işler hale gelmeye başlamaktadır. Bunun için düzenli ve sürekli bir fizik tedavi süreci gerekmektedir.

Evde fizik tedavi ile felç hastalarının çok daha hızlı ve olumlu sonuçlar verdiği gözlemlenmektedir. Çünkü evde yapılan fizik tedavi uygulamalarında hastalar ile birebir, çok düzenli ve en önemlisi yeterli sürelerde ilgilenme söz konusudur.

Ekol Fizyoterapi olarak bizler evde fizyoterapi çalışmaları yapan bir ekibiz. bu çalışmaları yaparken her bir hasta için ayrı olarak fizyoterapist doktorlarımız, hemşirelerimiz ve hastabakıcılarımız görev almaktadır. Aynı zamanda modern ekipmanlarımız evde yapılan tedaviler için özel olarak seçilmiş son teknoloji ile çalışan ekipmanlardır.

Neden Ekol Fizyoterapi

Ekol fizyoterapi olarak bizler sağlığınızı önemsiyoruz. Bunun için sizlere özel tedavi programları düzenliyor ve bu programlar doğrultusunda uygulamalar yapıyoruz. Her bedenin farklı olduğunu ve her bedene uygulanacak tedavinin de farklı olması gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle evde fizik tedavi çalışmalarımızda hastalarımıza özel programlar hazırlıyor ve tedaviye o yönlü devam ediyoruz. Bu nedenle her zaman en hızlı sonuçları alıyoruz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver