Evde Sperm Testini Herkes Uygulayabilir mi?

2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evde sperm testi son zamanlarda oldukça popüler haldedir. Peki, kimler evde sperm testi yapabilir?  18 yaşını doldurmuş ve ergenlik sürecini tamamlamış, çocuk sahibi olmak isteyen her erkek evde sperm testini uygulayabilir. Bunun için herhangi bir kısıtlama yoktur. Son derece güvenilir olan sperm testi uzmanlar tarafından klinikte değerlendirilerek sonucu birkaç saat içinde kişiye gönderilir.

Sperm testi sağlıklı yollardan çocuk sahibi olabilmeniz için büyük önem taşır. Eğer spermlerinizde bir sorun varsa uzman doktorlar tarafından gereken tedaviyi görerek tüp bebek sahibi olabilirsiniz. Normal klinik ortamlarına nazaran evde yapılan sperm testi sizin için daha avantajlı olacaktır. Çünkü sonuçların doğru çıkmasında psikolojinizin önemi büyüktür.

Evde Sperm Testi Fiyatları

Evde sperm testi fiyatları çeşitli kriterlere göre farklılık gösterir. Ürünü temin edeceğiniz firmanın kalitesi ve adres mesafeniz ücretleri değiştirecektir. Detaylı bir araştırma yaparak evde sperm testi fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Siz de bir bebek sahibi olmak ve spermlerinizle ilgili sorunları tespit etmek istiyorsanız firmamızdan güvenli ödeme yöntemleri ile sperm testi temin edebilirsiniz. Talep ettiğiniz tarihte testi adresinize ulaştıran firmamız, dilediğiniz gün ve saatte adresinizden testi alarak laboratuvara götürür. Sonrasında yapılan klinik incelemelerin sonucunu tarafınıza aynı gün içerisinde ulaştırmaktayız. Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için http://Geminilab.co sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver