Fatura Takip Sistemi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir işletmenin verimli ve düzenli çalışabilmesi için bu işletmenim her türlü gelir ve giderini en sıkı şekilde takip ediyor olması gerekmektedir. Bu tür takipler için cari sistemler kurulmakta ve gelen ve giden tüm evrak ve faturalar sisteme işlenerek düzenli olarak takip sağlanmaktadır. Ancak bu cari sistemlerin kurulabilmesi için belirli ve yüksek rakamlarda ücretler ödenmesi gerekmektedir. Hatta bazı programların senelik aidat vb. giderleri de söz konusudur. Özellikle küçük işletmelerin bu tür bir maliyete katlanması zorlayıcı olmaktadır. Bu süreçte sizlerin en büyük destekçisi Faturaport platformudur.

Faturaport ücretsiz fatura programı olarak sizlere sunulmaktadır. Kullanımı oldukça kolay olan bu sisteme herhangi bir ücret ödemeden kayıt olabilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Sistem cari hesap takibi, ödenen ve bekleyen faturaların takibi gibi birçok işi sizin adınıza yapmaktadır. Sizlerin yapması gereken tek şey işletmenize giren her faturayı ve ödediğiniz tüm faturaları sisteme günlük olarak işliyor olmaktır. Bunu yaptığınızda sistem sizlere mali müşavirlerinize sunmak üzere çok düzenli bir hesap takip imkânı sunacaktır.

Faturaport İle E-fatura

Bu sistem aynı zamanda yapmış olduğunuz tüm alış ve satış işlemleriniz için sizlere fatura kesme imkânı sunmaktadır. E-fatura kesmek için ekstra bir programa ihtiyacınız olmayacaktır. Sistem ile sınırsız alış ve satış faturası kesebilirsiniz. Aynı zamanda bu kesilen faturalar fatura yazdırma bölümünden çıkarabilirsiniz.

faturaport.com adresi üzerinde ulaşarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver