İlk Hedef Bonservisi Elinde Olan Futbolcular
Beşiktaş, Fenerbahçe derbisindeki yenilginin ardından savunma bölgesindeki sorunları çözmek için devre arası transfer dönemini verimli geçirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda, Beşiktaş Futbol Takımları Genel betsihirbazı Koordinatörü Samet Aybaba’nın raporuyla çalışmalara başladılar ve ilk etapta sözleşmesi elinde olan futbolcuları listelerine aldılar. Aybaba’nın önceliği, ligi iyi tanıyan ve başarılı olan futbolculara yönelmek.
Yeni İsim: Francisco Calvo
Beşiktaş’ın transfer gündemine gelen yeni isim ise Konyaspor’un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo oldu. 31 yaşındaki tecrübeli stoper, ülkesinin milli takımıyla son Dünya Kupası’nda da görev aldı ve aynı zamanda golcü kimliğiyle de ön plana çıkıyor. Milli takımında 89 maça çıkan Calvo, savunma bölgesinde görev yapmasına rağmen 11 gol kaydetti.
Calvo’nun sözleşmesi gereği 11 Ocak’ta bonservisini eline alacak olmasına rağmen, Arabistan ve Meksika kulüplerinin de ilgisi betsihirbazı giriş bulunuyor. Ancak, Kosta Rikalı oyuncu bu sezon Konyaspor formasıyla 14 resmi maçta görev yapmasına rağmen kariyerini Türkiye’de sürdürmek istiyor.