Fenerbahçe Efeler Ligi’ne Set Vermeden Başladı!

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, sahasında Spor Toto’yu 3-0 mağlup ederek AXA Sigorta Efeler Ligi 2023-2024 sezonuna galibiyetle başladı.

Voleybolun heyecanla beklenen AXA Sigorta Efeler Ligi 2023-2024 sezonu ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe Parolapara, kendi sahasında Spor Toto’yu ağırladı ve etkileyici bir performans sergiledi.

Maç, Burhan Felek Vestel Salonu’nda oynandı ve hakemler Erdal Akıncı ile Seçkin Yener gözetiminde gerçekleşti. Fenerbahçe Parolapara, sahaya papelgo şu kadro ile çıktı: Murat Yenipazar, Yiğit Gülmezoğlu, Vahit Emre Savaş, Kaan Gürbüz, Kooy, Ghaziani. Yedek kulübesinde ise Hasan Yeşilbudak ve Caner Dengin gibi isimler bulunuyordu.

Rakip Spor Toto ise Berezhko, Sercan Yüksel Bıdak, Vucicevic, Sharifi, Mustafa Koç, Selçuk Keskin gibi oyunculardan oluşan bir kadroyla papelgo giriş sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Murat Tokgöz, Ümit Demir, Petric, Mustafa Cengiz, Batuhan Avcı, Doğan Karakoç ve Ekrem Caner Çiçekoğlu gibi isimler yer aldı.

Maçın setleri oldukça çekişmeli geçti ve Fenerbahçe, 29-27, 25-15 ve 30-28’lik set skorlarıyla sahadan galip ayrıldı. Toplamda 94 dakika süren bu mücadelede Fenerbahçe, etkileyici bir performans sergileyerek sezona galibiyetle başladı.

 

Bu Yazıya Tepki Ver