Fenerbahçe, Hatayspor’u Devirirse Tarihi Bir Rekorun Sahibi Olacak

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Hatayspor’u mağlup ederek 9’da 9 yaparak kulüp tarihindeki en iyi lig başlangıcına imza atmaya çalışıyor.

Trendyol Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, milli ara sonrasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takım, sezonun ilk 8 haftasını galibiyetle tamamlayarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Türkiye’de henüz puan kaybı yaşamayan tek ekip olan Fenerbahçe, bu başarısını devam ettirip rekorları alt üst etmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Volkan Demirel yönetimindeki Fenerbahçe, Hatayspor’a karşı galibiyetle ayrılırsa bir dizi betzula rekorun sahibi olacak.

Tarihi Bir Rekor İçin 9’da 9 Şansı

Sarı-lacivertliler, 8’de 8’lik galibiyet serisiyle Christoph Daum’un 2009-10 sezonundaki rekorunu egale etti. Şimdi ise 9’da 9 yaparak kulüp tarihindeki en iyi lig başlangıcını gerçekleştirmenin peşindeler. İsmail Kartal ve öğrencileri, biri 2021-22 sezonundan kalan olmak üzere üst üste 10. galibiyetlerini alarak Aykut Kocaman’ı (9 galibiyet) geride bırakıp kulüp tarihine adlarını betzula giriş yazdırmak istiyor.

Hedefte Galatasaray’ın Rekoru Var

Ancak İsmail Kartal’ın asıl hedeflerinden biri, Galatasaray’ın 14 maçlık galibiyet rekorunu egale etmek. Sarı-lacivertli takım, bu rekoru kırmak için mücadele ediyor ve büyük bir motivasyonla sahada yer alıyor. Fenerbahçe taraftarları da takımlarının bu tarihi başarısına şahitlik etmek için büyük bir heyecanla bekliyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver