Fenerbahçe Opet’te Melissa Vargas Krizi

Screenshot_6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Opet’in yıldızı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin uzun süreceği yeni sezon nedeniyle sarı lacivertli takıma dönememe riskiyle karşı karşıya.

Fenerbahçe Opet’in önemli isimlerinden biri olan ve Türkiye A Milli Voleybol Takımı’nın da başarılı oyuncularından biri olan Melissa Vargas için endişe verici bir gelişme yaşanıyor. Sezonun ilk yarısını Çin Ligi’nde geçiren Vargas, 2023-24 sezonunun şubat ayında sona ermesi nedeniyle Fenerbahçe’ye dönme konusunda belirsizlik yaşıyor.

Genç voleybolcu, 2021 yılından bu yana formasını giydiği Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’ta büyük başarılara imza atmış ve 3 şampiyonluk yaşamıştır. Ancak Melissa Vargas, geçtiğimiz sezonlarda Çin Ligi’nin ocak ayında sona ermesi sayesinde Sultanlar Ligi’nin ara transfer döneminde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayıp sarı lacivertli takımın formasını giyebilmişti.

Çin Voleybol Süper Ligi’nin yeni sezon takvimi açıklandığında Melissa Vargas için kötü bir haber ortaya çıktı. Yeni sezonda Çin Ligi 4 Kasım 2023’te başlayacak ve 6 Şubat 2024’te sona erecek. Türkiye’de geçici transfer dönemi ise 31 Ocak 2024’te sona erecek. Bu durumda, Vargas’ın takımı Tianjin Bohai Bank finale yükselirse milli oyuncu, devre arasında Fenerbahçe’ye dönme şansını kaybedebilir.

23 yaşındaki başarılı oyuncu, Çin Ligi’ne katılması nedeniyle Fenerbahçe’nin Vakıfbank’a kaybettiği Şampiyonlar Kupası finalinde takımının yanında olamamıştı. Voleybol camiası, Melissa Vargas’ın Fenerbahçe Opet’te kalma ihtimalini merakla bekliyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver