Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı ağırlıyor

image_657b35f2f2707_vNJkQs
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselme mücadelesi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Spartak Trnava’yı konuk edecek. Ülker Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı, Kuzey Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev yönetecek.

Fenerbahçe’nin son durumu

Fenerbahçe, elemeler ve grup maçlarında bu sezon oynadığı ilk 9 maçta rakiplerini mağlup etti. Ancak son 2 mücadelesinde mağlup ayrıldı. Grupta 9 puanı bulunan sarı-lacivertliler, Ludogorets’e 2-0 ve Nordsjaelland’a 6-1 yenilerek üçüncü sıraya geriledi.

Grup durumu

Grubun ilk iki sırasında bulunan Nordsjaelland ve Ludogorets, Bulgaristan’da karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı yenmesi durumunda çeyrek finale yükselecek. Ludogorets-Nordsjaelland mücadelesinin berabere bitmesi halinde ise Fenerbahçe, alacağı galibiyetle grubu lider olarak tamamlayabilecek.

Fenerbahçe’nin eksikleri

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Becao ve Zajc maçta forma giyemeyecek. Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş’ın durumu ise teknik ekibin kararına bağlı. Eğer form durumları yeterli ise, bu iki oyuncu maç kadrosuna dahil edilebilecek.

Fenerbahçe’nin avantajı

Fenerbahçe, gruptaki ikinci maçta Trnava deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Bu sonuç, takımın moralini yükseltecek ve avantaj sağlayacak.

Bu Yazıya Tepki Ver