Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan Maç Sonu Açıklamalar

image_65db2de9afc5b
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Zor Geçeceğini Biliyorduk”

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı son dakika golüyle 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal, maç öncesinde zorlu bir mücadele olacağını tahmin ettiklerini belirterek, ilk yarıda kaçan fırsatları atsalar farklı kazanabileceklerini söyledi. Kartal, taraftarla yapılan görüşmede takımı desteklemeleri konusunda anlaştıklarını ifade etti.

“Eline Çarpmasa Ben Vuracaktım Dedi”

Kartal, maçta yaşanan penaltı pozisyonuna da değinerek, son dakikada gelen golün ardından Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu’nun açıklamalarına cevap verdi. Teknik direktör Kartal, maç sonunda Çağlar’la konuştuğunu ve oyuncunun, “Eline çarpsa ben vuracaktım” dediğini aktardı. Kartal, bu penaltının yanı sıra başka verilmeyen net bir penaltılarının daha olduğunu dile getirdi.

“Taraftara Teşekkür Ediyorum”

Kartal, oyuncularını ve taraftarlarını tebrik ederek, 3 puanın önemini vurguladı. Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür eden Kartal, bu akşanki galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ettiğini söyledi.

“Krunic Zamanla Daha İyi Olacak”

Teknik direktör Kartal, yeni transfer Rade Krunic’in performansına da değinerek, oyuncunun zamanla daha iyi olacağına inandığını belirtti. Ayrıca, Ferdi Kadıoğlu’nun da önemli bir oyuncu olduğunu ve maç maç düşündüklerini ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver