Fenerbahçe – Trabzonspor Maçında Hakem Zorbay Küçük İddiası

Screenshot_22
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmada hakem olarak atanması beklenen Zorbay Küçük ismi tartışma yarattı. İşte detaylar.

Hakem Zorbay Küçük’ün İsim Ataması Tartışması

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki mücadele için Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından hakem olarak felixbet atanan Zorbay Küçük ismi spor camiasında geniş bir tartışma yarattı. İşte bu konuyla ilgili detaylar:

Fenerbahçe Hiç Mağlup Olmadı

Hakem Zorbay Küçük, son yıllarda Fenerbahçe’nin dokuz maçında düdük çaldı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda yedi galibiyet ve iki beraberlik elde ederken hiç mağlup olmadı.

En Çok Trabzonspor Maçına Çıktı

Kariyeri boyunca en fazla Trabzonspor maçlarında görev alan Hakem Zorbay Küçük, bu karşılaşmalarda bordo-mavililerin sekiz felixbet giriş galibiyet, dört beraberlik ve üç mağlubiyet yaşamasına yönetiminde katkı sağladı.

Yazarımız Deniz Çoban’ın Değerlendirmesi

Hakem Zorbay Küçük’ün Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ve son yönettiği Antalyaspor-Galatasaray maçındaki performansı tartışmaları beraberinde getirdi. Yazarımız Deniz Çoban, bu konuyu ve hakem atanmalarındaki riskleri değerlendiriyor.

Bu Yazıya Tepki Ver