Ferhat Akbaş’tan Fenerbahçe Derbisi Öncesi Bir Fırsat Olarak Görüyoruz…

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Sultanlar Ligi 2. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları maçı bir fırsat olarak değerlendirdi.

Sultanlar Ligi’nin heyecanı, 2. hafta mücadelesiyle devam ediyor. Yarın sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Eczacıbaşı Dynavit, maç öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Başantrenör Ferhat Akbaş, karşılaşma öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Akbaş, “Ligin son şampiyonu ile karşılaşacağız ve rakibimize büyük bir saygı duyuyoruz. Ancak bu maçı diğer karşılaşmalardan ayırmak istemiyoruz. Hala takım olarak ağır fiziksel antrenmanlar yapıyoruz ve yapabildiklerimizin ve yapamadıklarımızın farkındayız. Oyunumuzu geliştirmek için bu maçı bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

Eczacıbaşı Dynavit’in Kanadalı smaçörü Alexa Gray ise duygularını şu şekilde ifade etti: “Fenerbahçe gibi güçlü bir takıma karşı oynayacağımız için heyecanlıyım. Yarın iyi bir maç olacak ve umarım son maçımızın üstüne koyarak gelişmeye devam edebiliriz. Rakiple rekabet etmek ve takım bağlarını güçlendirmek için harika bir fırsat olduğunu düşünüyorum.”

Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet arasındaki derbi, yarın saat 18.30’da Eczacıbaşı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Maç, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Bu Yazıya Tepki Ver