Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri 2024 Milletler Ligi Programı Açıklandı

image_65735d3f97959_VwgbFn
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filenin Sultanları

Türkiye Voleybol Federasyonu, son şampiyon dünya 1 numarası Filenin Sultanları’nın 2024 Milletler Ligi programını açıkladı. Milli takımımız, 14-19 Mayıs tarihleri arasında İtalya, Polonya, Japonya, Almanya, Bulgaristan ve Fransa ile mücadele edecek.

Filenin Sultanları ayrıca, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında ABD’de Arlington’da oynayacak. Milli takımımızın ikinci hafta grubunda ABD, Polonya, Sırbistan, Almanya, Kanada, Bulgaristan ve Güney Kore takımları yer alacak.

Milletimiz, Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında da 11-16 Haziran tarihleri arasında Hong Kong’da mücadele edecek. Filenin Sultanları’nın üçüncü hafta grubunda ise Çin, Brezilya, Polonya, Dominik Cumhuriyeti, sportempire Almanya, Tayland ve Bulgaristan bulunuyor.

Filenin Efeleri

Filenin Efeleri, Milletler Ligi’nde 21-26 Mayıs tarihlerinde ilk kez boy gösterecek. Milli takımımız ilk haftada Polonya, ABD, Slovenya, Fransa, Hollanda, Kanada ve Bulgaristan takımlarıyla karşılaşacak.

Filenin Efeleri, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında 4-9 Haziran tarihleri arasında Japonya’da ev sahibi olacak. Bu haftada Brezilya, Polonya, Slovenya, İran, Almanya ve Bulgaristan ile mücadele edecekler.

Milli takımımız, Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında ise 27 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Slovenya’da mücadele – sportempire giriş verecek. Filenin Efeleri’nin üçüncü hafta grubunda Slovenya, Polonya, İtalya, Arjantin, Sırbistan, Küba ve Bulgaristan bulunuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver