Fintek Yarışması Yenilikçi Projeleri Destekliyor

image_65df30f70da21
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok Farklı Temada Yarışma Fırsatı

Ülkemizdeki finans modellerinin ve araçlarının çeşitlenmesine katkıda bulunacak projelerin desteklendiği bir yarışmada dört tema bulunuyor:

Dijital Varlıklar

Blockchain teknolojisi ve dijital varlıkların yükselişi ile birlikte finansal araçlar ve modellerin geliştirilmesi fırsatları ön plana çıkıyor.

Ödeme Hizmetleri ve Teknolojileri

Ödemelerin dijitalleşmesi ve mobil cüzdanların yaygınlaşması, finansal erişimde büyük bir değişimi beraberinde getiriyor. Bu tema, ödeme hizmetlerinde ve teknolojilerindeki gelişmeleri teşvik ederek daha hızlı, güvenli ve kapsayıcı bir yapı oluşturmayı hedefliyor.

Robo-Danışmanlık

Yapay zeka ve otomatik danışmanlık sistemlerinin yükselişi, yatırımcılara daha kişiselleştirilmiş ve etkili finansal tavsiyeler sunma potansiyeli taşıyor.

Bankacılık Teknolojileri

Bu tema ise bankacılık teknolojilerindeki en son gelişmeleri keşfetmeyi ve daha güçlü, esnek ve kullanıcı odaklı bankacılık çözümleri üzerinde çalışmayı hedefliyor.

Yarışmanın Detayları

Yarışmaya lisans, yüksek lisans, doktora ve/veya mezunu adaylar başvurabiliyor. Yarışmacılar en az 2 en fazla 5 kişilik takımlar halinde katılabiliyor. Dereceye girenler, birincilik ödülü olan 100 bin TL, ikincilik ödülü olan 80 bin TL ve üçüncülük ödülü olarak 60 bin TL kazanacaklar. Başvurular 29 Şubat‘ta sona erecek.

Bu Yazıya Tepki Ver