Firmamız Bünyesinde Forklift Hizmetleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hizmet alanında sunmuş olduğu taşımacılık faaliyetlerinin kapsamını genişlettikçe daha da iyi hizmeti sunmaya devam eden Güngör nakliyat ile forklift ile taşımacılık işleriniz artık güvende. İstanbul forklift kiralama firmaları içerisinde hem güvenilir hem de uygun fiyatlı bir hizmet sunan Güngör nakliyat ile İstanbul vinç kiralama ve taşımacılık işleriniz artık daha kolay hale geliyor. Özellikle iş hayatında bulunan insanların yapmış oldukları büyük çaplı kurum, kuruluş ya da inşaat alanlarında kişinin kaldıramayacağı büyük bir yük ile karşılaşması forkliftlerin kullanılmasını gerektirmiştir. Yük taşımak amacıyla kullanılan makinelerin genel kapasitesi 0.5 ve 40 ton arasında değişim gösterir.

Taşımacılık alanında hizmet alırken taşıyacağınız ürünün hız kapasitesi, taşınabilme oranı ve yükün götürüleceği alana dair hesaplamaları detaylı yapabilmek gerekir. Tüm bu detaylı konuları sizin yerinize analiz ederek bir çözüm yolu sunan firmamız İstanbul lojistik firması içerisinde forklift kiralama hizmeti alabilmenizi sağlıyor.

Forklift Kiralama Hizmetleri

Forkliftler yük taşıma anlamında daha çok kısa mesafelerde kullanılan araçlardır. 1800’lü yıllarda daha çok kullanılmaya başlanan ve yük taşıma konteyner nakliye işi için bu kadar gelişkin olmadığı zaman dilimlerinde zincir ile kullanma yöntemini benimsenmiştir. Çok eski bir tarihe sahip olması forkliftin yapısının değişmesi ve dönüşmesine engel olamamıştır. Gün geçtikçe daha da genişlemiş ve daha çok yük alabilecek bir kapasiteye sahip olmuştur. 1923 yılına gelindiğinde asansörlü forkliftler ortaya çıkmıştır. Bunun ile işler daha da kolay hale gelmiştir. Günümüze yaklaştığımızda 2000’li yıllarda yakıt hücresi alanında yenilik yapılarak forkliftlerin hareket alanı daha da genişletilmiş; daha hızlı güçlü ve dayanıklı yük taşıma alanında rahatlıkla kullanılabilen makineler ortaya çıkmıştır.

Sizde yük taşıma alanında ambarlı limanı nakliyat hizmet alanında kullanmak istediğiniz forkliftleri satın almak yerine kiralamak isteğinde bulunuyor olabilirsiniz. Forklift kiralama,  konteyner taşıma hizmetleri sunan Güngör nakliyat; aylık veya yıllık olarak işletmenizde kullanabileceğiniz yapılan anlaşmalar sonucunda aktif kullanıma başlayabileceğiniz bir hizmet alabilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver