Fırsatlar Deryası Aylık 1 Milyon Ziyaretçi Sayısıyla Yükselişte!

firsatlar-deryasi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Derya Grup’a ait dijital mağaza Fırsatlar Deryası, e-ticaretin yeni merkezi olarak hızla yükselmeye devam ediyor! 2017 yılında temelleri atılan ve 2022 yılında ürün çeşitliliğini ve hizmetini genişleterek önemli bir dönüm noktasına ulaşan firsatlarderyasi.com, aylık 1 Milyona yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

E-ticaret sektöründe adından söz ettiren Fırsatlar Deryası, sunduğu kaliteli hizmet  ve avantajlı fiyarlarla müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Geniş ürün yelpazesi ve güvenilir alışveriş deneyimiyle ziyaretçilerin tercihleri arasında alışkanlık haline gelen platform, online alışveriş dünyasında “ Her Alışveriş Yep Yeni Bir Fırsat “ mottosuyla yerini alıyor. Proplan marka evcil hayvan ürünleri, Karaca marka ev tekstili ve yaşam ürünleri, Samsung, Siemens, Philips elektronik ürünler ve küçük ev aletleri, Schwarzkopf saç bakım ürünleri, Jacobs, Air Wick, Finish gibi dünyaca ünlü seçkin markaları kataloğunda en avantajlı fiyatlar ve fırsatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

Fırsatlar Deryası’nın başarısının arkasında Derya Grup’un geçmişten gelen gücü, müşteri memnuniyetine odaklanan bir anlayışın yattığı açıkça görülüyor. Her bir müşteriye özel çözümler sunan ve alışveriş deneyimini mükemmel hale getiren platform, kullanıcıların güvenini kazanmayı başarıyor.

Fırsatlar Deryası Genel Koordinatörü Yeşim Kış yaptığı açıklamada, “Müşterilerimize kaliteli ürünler sunarken aynı zamanda uygun fiyatlarla alışveriş yapmalarını sağlamak en önemli hedefimiz. 2022 yılında başlattığımız genişleme süreciyle birlikte müşteri kitlesini artırarak daha fazla insana ulaşmak bizi son derece mutlu ediyor. Hedefimiz, e-ticaret dünyasında adımızı daha da güçlendirmek sunduğumuz fırsatları ve indirimleri #kaçırmaüzülürsün sloganıyla birleştirerek markamızın ‘İndirim ve Fırsat’ sitesi olarak anılmasını sağlamak” dedi.

Fırsatlar Deryası’nın yükseliş hikayesi, online alışverişte gelecekte kendisinden sıkça söz ettirecek.
E-ticaret sektöründe güvenilir alt yapısı ve geçmişten gelen köklü alt yapısıyla Fırsatlar Deryası’nın sunduğu benzersiz fırsatlar ve ürün çeşitliliğiyle e-ticaret dünyasında dikkat çekmeye devam edeceğine şüphe yok. Gelecekte de müşteri odaklı yaklaşımıyla sektöre yön vereceği ve e-ticaretin vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam edeceği bekleniyor.

Fırsatlar Deryası’na web site ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz;

Web site:https://www.firsatlarderyasi.com/

Sosyal Medya:

instagram.com/firsatlarderyasi/

twitter.com/firsatlrderyasi

Bu Yazıya Tepki Ver