Fivem Forum Kuralları Nelerdir?

fivemcode (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her topluluğun bulunduğu ortamlarda bazı kuralların olması, işleyişin standartlaşması açısından önemlidir. Fivem forum sitesi içerisinde de paylaşım ve yardımlaşmalarda bulunacaklar için belirlenmiş olan bazı kurallar mevcuttur. Bu kurallar aslında normal insanların günlük yaşantılarında da dikkat etmesi gereken değerlerdir. Fivem Code sitesi gerek teknik altyapısı gerekse donanımsal özelliklerinin dışında üyelerinin kaliteleri ile de her zaman başarı odaklıdır.

Forum sitesindeki paylaşımlarda en önemli olan konu gerek yorum gerekse tartışmalarda asla hakaret içerikli hiçbir argo kelime kullanılmamasıdır. Fivemturk platformu üzerinden reklam yapmaya da izin verilmemektedir. Bu şekilde reklam içerikli paylaşımlar tespit edildiği takdirde direk tartışma sistem yöneticisi tarafından kapatılır. Tartışmalarda karşılıklı diyolaglara girerek sonu kavgaya varacak şekilde yazışmalar yapmak yasaktır. Bu tip durumda sistem yönetici sizin üyeliğini direkt iptal etme hakkına sahiptir.

Forum Sitelerinde Ticari Satış Yapılırmı?

Fivemcode sitesine üye olan hiçbir kişi ya da kurum fark etmeksizin satış linki paylaşamaz ve sistem üzerinden herhangi bir ürün pazarlaması ya da takas işlemleri yapamaz. Sadece genel bilgiler ışığında tartışma alanları yaratılabilir. Kumar, bahis, cinsellik içeren hiçbir paylaşım forum sitesi üzerinden yayınlanamaz. Açtığınız tartışma konuları ile ilgili olarak sürekli bir güncelleme yapmak sizin takibinizdedir. Belirli bir süre sonra konular kilitlenebilir. Fivem Code sitesi her zaman yenilikçi fikirlere açık bir şekilde üyeleri ile birçok güzel paylaşımı ücretsiz olarak yapmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver