Fulya Öztürk’ün Programında Ele Alınan Aykut Avşar Cinayetiyle İlgili Kan Donduran Gelişme!

image_6569b520d4889_fh01LV
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 Temmuz 2021 ile 10 Haziran 2022 tarihleri arasında FOX TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Fulya İle Umudun Olsun’ programında, Aykut Avşar’ın cinayeti günlerce ele alınmıştı. Aykut Avşar’ın dini nikahlı eşi ve babası arasında yaşanan anlaşmazlıklarla dolu bir süreçte, Fulya Öztürk her iki tarafa da söz hakkı tanımıştı. Şimdi ise olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Arnavutköy Hicret Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, Aykut Avşar’ın babası Zeki Avşar, kızını bekleyen Ayten Gülerce’ye İETT durağında tabancayla ateş etti. Husumetleri devam eden taraflar, Aykut Avşar’ın ölüm yıl dönümünde tekrar karşı karşıya gelmişlerdi.

Yaralanan Ayten Gülerce, bir minibüs ile Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayten Gülerce’nin yaşam mücadelesi devam ederken, saldırı anı bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Zeki Avşar’ın durakta bekleyen Ayten Gülerce’nin önüne gelip silahı doğrultarak ateş ettiği görüldü.

Saldırının ardından Zeki Avşar olay yerinden kaçarken, yere düşen Gülerce vatandaşların yardımıyla hastaneye götürüldü. Durakta bekleyen annesini görmek için durağa gelen Bahar Gülerce, saldırıyı öğrenir öğrenmez panik halinde hastaneye koştu.

Saldırıyı gerçekleştiren Zeki Avşar ise polis tarafından aranmaktadır.

Bu olay, Fulya Öztürk’ün programında ele aldığı Aykut Avşar cinayetiyle ilgili yeni bir döneme girdi. Gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver