FUT Esports, Red Bull Home Ground EMEA Grand Finali’nde

Screenshot_11
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Red Bull Home Ground EMEA Qualifier – Grand Final mücadelesinde FUT Esports, Fokus’u 3-0 mağlup ederek Dünya Finalleri için biletini aldı.

Espor dünyasının en prestijli VALORANT turnuvalarından biri olan Red Bull Home Ground EMEA bölge elemesi, büyük bir heyecanla İstanbul Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşti.

Avrupa’nın önde gelen VALORANT bcgame takımlarının Tokyo’daki Dünya Finalleri’ne gitmek için mücadele ettiği EMEA Bölgesi elemelerinin galibi FUT Esports oldu. Bu başarılı ekip, şimdi dünyanın en iyi VALORANT takımı olma unvanı için mücadele etmeye hak kazandı.

Red Bull Home Ground, bu yıl dördüncü kez dünyanın en iyi VALORANT takımlarını aynı sahnede buluşturuyor. EMEA Bölgesi elemeleri, İstanbul Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşen heyecanlı mücadelelerle dolu bir şekilde gerçekleşti. Final maçında ise FUT Esports, rakibi Fokus’u 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi ve Dünya Finalleri için biletini aldı.

Bu büyük başarı öncesinde FUT Esports ekibinin oyuncusu Furkan “MrFaliN” Yeğen rahatsızlandı ve yerine takım koçu Eray “GAIS” Sarıkaya maça dahil oldu. GAIS, sorumluluk alarak takımını zaferle buluşturdu.

Red Bull Home Ground EMEA bölgesi elemeleri, AGON by AOC, Algida ve Paycell iş birliğiyle gerçekleşti. FUT Esports ve Fokus gibi ekipler, tüm rakiplerini geride bırakarak Dünya Finalleri için bir adım daha atmış oldular. Tokyo’daki Dünya Finalleri ise 4-5 bcgame giriş Aralık tarihlerinde düzenlenecek.

Final günü, sürprizlerle dolu bir etkinlikle zenginleşti. Yayıncılar ve esporcuların yer aldığı karma takımların karşı karşıya geldiği bir gösteri maçı da Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlendi. Etkinliği yerinde izlemek için binlerce kişi iki gün boyunca sahneye akın etti.

 

Bu Yazıya Tepki Ver