Galatasaray Bayern Münih Şampiyonlar Ligi Maçı

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’i ağırlayacak. İşte maçın tarihi, saati ve yayın bilgileri.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile berabere kaldıktan sonra Manchester United’ı mağlup ederek çıkış yakaladı. Şimdi ise sıradaki rakip Alman devi Bayern Münih. Okan Buruk’un öğrencileri, taraftarları önünde önemli bir maçta puan veya puanlar almak için sahaya çıkacaklar. Bayern Münih, Kopenhag ve Manchester United galibiyetleriyle 6 puan toplamış ve zirvede yer alıyor. Galatasaray ise 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadeleye dair detaylar:

İstanbul’da Heyecan Dorukta

İstanbul’da oynanacak mücadeleye vidobet sarı kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Avrupa’da başladığı çıkışı sürdürmek isteyen Galatasaray, Bayern Münih karşısında sahadan üç puanla ayrılmak istiyor. Milli takım arasını verimli bir şekilde geçiren Galatasaray, önce Süper Lig’de ezeli rakibi Beşiktaş’ı ardından ise Bayern Münih’i ağırlayacak. Sarı kırmızılılar, Milli takım arasında teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray Bayern Münih Maçı Ne Zaman?

Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki bu kritik mücadele, 24 Ekim Salı günü oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 19.45 olarak belirlendi. Mücadele, canlı olarak Exxen üzerinden yayınlanacak.

Exxen, bu önemli maç öncesinde 24 vidobet giriş Ekim tarihine kadar üye olan herkese 14 gün boyunca tüm maçları ücretsiz izleme fırsatı sunacak.

Galatasaray’ın İlk Hedefi Beşiktaş Maçı

Galatasaray, Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi karşılaşmasının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Rams Park’ta gerçekleştirilen antrenmanda Hakim Ziyech takımla birlikte çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayan idman, topla ısınmayla başladı ve üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenman, savunma ve hücum çalışmalarıyla son buldu.

 

Bu Yazıya Tepki Ver