Galatasaray, Beşiktaş Derbisi İçin Son Hazırlıklarına Devam Ediyor!

Screenshot_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı dev derbiye hazırlıklarını sürdürüyor. Faslı yıldız Hakim Ziyech, takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Süper Lig’in heyecanla beklenen maçlarından biri olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi için Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugünkü antrenman, topla levabet ısınma hareketleriyle başladı ve ardından üç grupta gerçekleşen 8’e 2 pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk’un gözetiminde gerçekleşen antrenman, hem savunma hem de hücum çalışmalarını içerdi.

Galatasaray taraftarları için sevindirici bir haber ise Faslı yıldız Hakim Ziyech’ten geldi. Hakim Ziyech, takımla birlikte çalışmalara katıldı, bu da onun Beşiktaş derbisinde yer alabileceği anlamına geliyor.

Antrenman öncesinde, Teknik Direktör Okan Buruk’un doğum günü de kutlandı. Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, levabet giriş tesisleri ziyaret ederek deneyimli teknik adamın doğum gününü kutladı.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 18.00’de yapacakları antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Galatasaray taraftarları ise büyük bir heyecanla derbiyi beklemeye devam ediyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver