Galatasaray, Manchester’da Tarihi Zafer Elde Etti

Screenshot_11
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ev sahipliği yaptığı Galatasaray’a 3-2 mağlup oldu. İki kez geriye düşen sarı-kırmızılılar, Old Trafford’da Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi’nin gollerine güvendi ve 4 puanla A Grubu’nda ikinci sıraya yerleşti.

Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Manchester United’ı iki farklı takımla mağlup etmeyi başardı. Daha önce Başakşehir ile evinde “Kırmızı Şeytanları” yenen Buruk, xslot bu defa Galatasaray’ın başında deplasmanda galibiyet sevinci yaşadı.

Maçın en dikkat çeken ismi, Arjantinli forvet Mauro Icardi oldu. İlk olarak kaçırdığı penaltıyla gündeme gelen Icardi, sonrasında skoru belirleyen golü attı ve bu sezonki golcülük formunu sürdürdüğünü gösterdi.

Aynı maçta Galatasaray adına Zaha ve Kerem Aktürkoğlu da UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kariyerlerindeki ilk gollerini kaydettiler. Zaha, Galatasaray formasıyla ilk Avrupa golünü, eski kulübü Manchester United’a attı. Genç yıldız Kerem Aktürkoğlu ise xslot giriş yükselen kariyerine “Devler Ligi”nde bir gol daha ekledi.

Galatasaray, son 20 Avrupa maçında sadece bir yenilgi aldı. Aynı zamanda sarı-kırmızılı ekip, 12 maç sonra Şampiyonlar Ligi’nde zafer elde etti. Özellikle İngiliz ekiplerine karşı deplasmanda galibiyet alamayan “Cimbom”, bu istatistiği Manchester United galibiyetiyle bozdu.

Bu zafer, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde ilerleyen haftalarda neler yapabileceğinin bir göstergesi olabilir.

Bu Yazıya Tepki Ver