Galatasaray, Yukatel Adana Demirspor’u Yenerek Rekor Peşinde

image_662a4c43dae03
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı-Kırmızılılar Üst Üste Kazanma Rekorunu Kırmak İstiyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Eğer Galatasaray, yarınki maçı kazanırsa ligde üst üste kazanma rekorunu eline geçirecek. Takım, 34. haftaya 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle lider olarak giriyor. Son 14 maçını kazanan “Cimbom”, bu başarısını sürdürmek için Adana Demirspor karşısında galibiyet arıyor.

Fenerbahçe’nin Rekoruna Göz Diken Galatasaray

Galatasaray, yarınki maçı kazanması durumunda Fenerbahçe’nin puan rekoruna ortak olacak. Fenerbahçe’nin 1988-1989 sezonunda elde ettiği 93 puanlık rekoruna ulaşmak için Galatasaray, Adana Demirspor’u mağlup etmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz hafta Siltaş Yapı Pendikspor’u yenerek 90 puana ulaşan Galatasaray, bu sezonki performansını sürdürerek puan rekorunu egale etmeyi planlıyor.

Hedef 100 Puana Ulaşmak

Galatasaray, 3 haneli bir puana ulaşmayı hedefliyor. 2,72 puan ortalamasıyla yoluna devam eden takım, bu performansını sürdürmesi halinde 100 puan barajını aşacak ve Süper Lig tarihinde bu başarıyı elde eden ilk ekip olacak.

Okan Buruk Liderliğinde Puan Rekoru

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig tarihinde en başarılı sezonunu geçiriyor. 33 maçta 90 puan toplayarak ligin en fazla puan toplayan takımı konumuna gelen Galatasaray, bu haftayı en fazla puanla geçen ekip oldu. Buruk, takımının bu başarısında önemli rol oynuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver