Galatasaray’da Luyindama Gözden Düştü Yeni Aday Arjantin’den

2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Terim Luyindama’nın üstünü çizdi.  2018-2019 kış transfer döneminde Belçika ekiplerinden Standard Liege’den 3 milyon euro karşılığında kiralanan ve sonrasında 2019-2020 transfer döneminde 5 milyon euro bonservis bedeli ödenerek kadroya katılan Kongolu stoper özellikle bu sezon göstermiş olduğu performansla Fatih Terim’in gözünden düşmüş durumda. Yaşadığı sakatlıklardan güçlü dönemeyerek gittikçe zayıflayan Luyindama bu sezon formasını zaman zaman Donk’a kaptırdı. Fatih Terim’in önümüzdeki maçlarda da son Antalyaspor maçında olduğu gibi DonkMarcao ikilisine şans vereceği ve Luyindama’nın formadan uzak kalacağı iddia ediliyor. Luyindama’nın Galatasaray ile olan sözleşmesi Haziran 2022’de son buluyor.

Kiralama bedeli ve satın alma bedelleri düşünüldüğü vakit Galatasaray’a maliyeti 8 milyon euro olan Luyindama’nın iyi bir teklif gelmesi halinde satılması bekleniyor. Henüz 27 yaşında olması ve vitrinin de ciddi seviyede olması sebebiyle Galatasaray Luyindama’dan iyi bir gelir elde ederek satmayı düşünüyor. Jojobet Luyindama’nın alternatifi de çoktan bulunmuş durumda. Aslan, aradığı stoperi Arjantin Ligi’nde buldu. Arjantin Ligi ekiplerinden VélezSarsfield’da forma giyen LuisAbram’a Galatasaray’ın ilgisi uzun zamandır var. İddialara göre Galatasaray bu futbolcu için kulübü Velez’in kapısını ilk olarak yaz transfer döneminde son olarak da kış transfer döneminde çaldı. Fakat bu dönemlerde fiyatta iki takım anlaşamadı ve Luis Abram Velez’de forma giymeye devam etti.

Luis Abram 1996 doğumlu ve ülkesi Peru. 1.82 boyu olan LuisAbram’ın en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de sürati. Galatasaray’ın bu transfer için bu sefer yaz döneminde oldukça iddialı bir konumda olduğunu söylemek mümkün. Çünkü Luis Abram futbola başka bir ülkede ve Avrupa’da devam etmek istiyor. Galatasaray’ın bu transfer için en ciddi rakibi de İspanya temsilcisi CeltaVigo.

Bu Yazıya Tepki Ver