Galatasaray’dan Beşiktaş Galibiyeti ve Bayern Münih İle İlgili Uyarılar

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Beşiktaş’ı 2-1 Mağlup Ettikten Sonra Oyuncular Görüşlerini Paylaştı

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden Galatasaray’da futbolcular Lucas Torreira, Kaan Ayhan ve Muslera maçı değerlendirdi. İşte Galatasaraylı futbolcuların maç sonu görüşleri:

Kaan Ayhan: “Buralara Gelmek İçin Çok Çalıştım”

Derbi galibiyeti için mutlu olduk ancak kırmızı karttan sonra oyunu daha rahat kontrol betwild edebilirdik. Pres yapmakta zorlandık. Mutluyuz, ancak analiz yaparak daha iyi bir oyun sergilemeyi hedefliyoruz. Her maçta pozisyonum değişebilir, ama ben bunları görev olarak kabul ediyorum. Okan Buruk ile iletişimimiz bu şekilde. Takım için ve kendi adıma mutluyum. Kimin oynayacağına hoca karar verir. Şu anda çok başarılı bir dönemden geçiyoruz ve bu şekilde devam etmesini umuyoruz.

“Bayern Münih’e İyi Savunma Yapmazsanız Sizi Zor Duruma Sokabilir”

Bayern Münih’i geçmiş yıllardan tanıyorum, ancak bu sezon için henüz analiz betwild giriş yapmadık. Analizlerimizi yapacağız. İyi bir savunma yapmazsak, zor durumda kalabiliriz. Münih’e karşı işimizi zorlaştırmak ve puan toplamak için Manchester United maçındaki performansımızı daha da artırmak istiyoruz.

Lucas Torreira: “Şampiyon Olmak İstiyoruz”

İlk yarı sonuna doğru zorlandık. Beşiktaş gibi güçlü bir rakiple karşılaştık. Kazanmak, taraftarı mutlu etmek ve Beşiktaş’a karşı 3 puan almak önemliydi. Sahaya çıktığımızda gururlanıyoruz. Taraftarın tutkusu bize güç veriyor. Bu forma çok kıymetli, bu bilinçle oynamalıyız. Şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde zaferler elde etmeliyiz. Taraftarın desteğiyle iki kulvarda da ilerlemeye devam ediyoruz.

Muslera: “En İyi Maçımız Değildi”

Bu, en iyi oyunumuz değildi, ancak 3 puanı almak önemliydi. Derbi kazanmak her zaman önemlidir. Milli takımlardan gelip dinlenemeyen oyuncularımız vardı. Maçtan önce moral bulduk. 50 yıl sonra ilk kez 9 maçın ilk yarısında gol yemedik. “Gol yemiyoruz” dediğimizde, genellikle gol yiyoruz. Maçları kazanmak için gol yemememiz gerekiyor, ancak tabii ki gol atmalıyız. Mauro Icardi gibi bir golcümüz var ve onun katkısı büyük. Takım performansı yıldız oyuncularla yükseliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver