Galatasaray’ın 3 Kupa Hedefi ve Şampiyonluk Yolculuğu

image_663e0f2c350f2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de Heyecan Dorukta

Süper Lig’de bitime 3 hafta kala Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı 6. Cimbom’a şampiyonluk için 3 maçta 4 puan yetiyor. Pazar günü Kanarya, Kayserispor önünde puan kaybederse; Aslan, Karagümrük’ü yenmesi durumunda şampiyon olacak.

Tarihi Kutlama Günü Yaklaşıyor

Fenerbahçe maçında lig şampiyonluğu, Süper Kupa ve kadın takımının tarihi zaferi aynı gün kutlanacak. Sarı-kırmızılılar, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak derbiye ‘şampiyon’ unvanıyla çıkarsa, tarihi bir kutlama yapacak. Yönetimin planı ise derbi sonrası üç kupa birden kaldırmak.

Kupaların Beklentisi

Sarı-kırmızılılar, hükmen kazanılan Süper Kupa’yı henüz Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) teslim almadı. Kadın takımı da kupasını henüz kaldırmadı. Önümüzdeki pazar günü şampiyonluğun garantilenmesi halinde yönetim; 19 Mayıs’taki Fenerbahçe maçına TFF’den 3 kupanın da getirilmesini isteyecek.

Galatasaray’ın Yolculuğu

Galatasaray, 4 kulvarda yarışarak sezona başladı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde mücadelesini sonlandıran Cimbom, Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde elendi. Süper Kupa’yı kazanarak vites artıran ekip, son 8 haftada performansını üst seviyelere çıkararak şampiyonluk için iddialı bir konuma geldi.

Bu Yazıya Tepki Ver