Galaxy M12 : 7000 mAh pilli telefon

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yıl bitmeden karşımıza yeni bir telefon ile daha çıkacak. Galaxy M12 adını taşıyacak olan bu telefon, uygun fiyatlı olmasına karşılık 7.000 mAh gibi 3-4 gün rahat bir şekilde gidecek batarya ile gelecek.

Kaynaklar; Galaxy M12’nin Samsung Galaxy F12 adı altında mağaza raflarına ulaşma olasılığını da belirtiyor. SM-M127F / SM-F127G kod numaralarına sahip olan bu telefon, Samsung’un Hindistan’daki üretim tesisinde üretilecek. Bu yüzden telefonun sadece Hindistan pazarına özel olabileceğini belirtelim.

Sızdırılan görsellere göre telefonun arkasında üçlü kamera kurulumu yer alacak. Parmak izi okuyucusu ise arkada yer almayacağından muhtemelen güç tuşuna entegre edilecek. Alt kısımda ise USB-C bağlantısı, 3.5mm kulaklık girişi ve hoparlör delikleri bulunacak.

6.7 inç gibi oldukça büyük bir ekran ile gelecek olan telefonun 150 euro civarında fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Muhtemelen gücünü fiyatı uygun tutmak adına MediaTek Helio serisinden alacak olan bu modelde 4 GB RAM’in kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bataryası uzun gitsin ancak telefonum akıllı olsun diyenlere hitap edecek olan bu model 2020 yılı bitmeden satışa sunulacak gibi görünüyor. Ancak Samsung, bu modeli 2021 Ocak ayında satışa da sunabilir.

Türkiye pazarına henüz gelip gelmeyeceği bilinmeyen bu telefon, giriş seviyesinde kartların yeniden dağıtılmasına neden olabilir. Bakalım 7.000 mAh’lık batarya kullanıcıların alışveriş tercihlerini etkileyecek mi?

 

Bu Yazıya Tepki Ver