NOVIKOV BODRUM İMZA LEZZETLERİ VE EŞSİZ AMBİYANSI İLE BÜYÜLEMEYE DEVAM EDİYOR

Dünyanın en tanınmış restoran zincirlerinden Novikov, Bodrum Yalıkavak Marina içerisinde yer alan restoranları Novikov Asia, Novikov Italy ve Novikov Helipad Lounge ile yeni sezonda da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın lider restoran zincirlerinden Novikov, geçtiğimiz yıl üç noktaya çıkardığı Bodrum’daki restoranları ile 2022 yazında da Bodrum’un vazgeçilmez mekanları arasında yerini alıyor. Novikov Asia, Novikov Italy ve Novikov Helipad Lounge olmak üzere üç farklı konsepti bir arada sunan Novikov Bodrum unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşamak isteyen misafirlerini ağırlıyor. “Best International Marina 2020” ödülüne layık görülen Yalıkavak Marina’nın en çekici noktasında yer alan Novikov Bodrum, birbirinden özgün lezzetlerini göz kamaştıran Bodrum manzarası ile bir arada sunuyor.

 

Novikov Asia’da konukları, Pan-Asya mutfağının seçkin lezzetlerinin yanı sıra, dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş balık ve deniz ürünlerinin sergilendiği, karakteristik bir “balık pazarı” karşılıyor. Misafirlerin görerek seçtikleri deniz ürünleri, restoranın açık mutfağında, tercih ettikleri şekilde pişiriliyor. İncelikle hazırlanan menüde Robata, Wok, Teppanyaki, Sushi/Sashimi, Tempura ve Dimsum gibi Pan-Asya pişirme tekniklerinin öne çıkarıldığı lezzetler yer alıyor. Novikov Asia imza yemekleri arasında wasabi gratenli Alaska kral yengeci, Miso Black Cod ve Pekin ördeği yer alırken, sadece Novikov Bodrum’a özel servis edilen ızgara Alfonsio balığı geleneksel Türk pişirme teknikleri ile hazırlanıyor.

 

Novikov Italy, sunduğu eşsiz bir İtalyan deneyimine misafirlerini sarıp sarmalıyor. En üst kalitede ürünlerin kullanıldığı Novikov Italy’ın imza yemekleri arasında limon sosu ile lezzetlendirilen kırmızı Akdeniz karidesli carpaccio, fırınlanmış patlıcan parmagianna, yoğurt soslu İskoç somon tartarı, narlı bıldırcın yumurtası ve Sicilya kral yengeç salatası yer alıyor. Novikov Bodrum, klasik tariflerin yanı sıra Bodrum’un taze mandalinaları ve satsumaları gibi yerel malzemeler ve lezzetlerden esinlenerek yeni tatlar barındıran özel menüleri de konuklarının beğenisine sunuyor.

 

Novikov Asia’nın çatı katında yer alan Novikov Helipad Lounge ise geniş bir kokteyl ve şarap menüsü, keyifli atıştırmalık lezzetleri ve nefes kesen gün batımı manzarasıyla misafirlerini ağırlıyor.

 

Novikov Restaurants Executive Şefi Clifton Ian Muil yönetiminde sezon boyunca konukları ağırlayacak Novikov Bodrum mutfak ekibinde, İtalyan Şef Riccardo Stevan Novikov Italy’da, Şef Marti Pineda Aluma ise Novikov Asia’da mutfağın başında yer alıyor.

 

Eşsiz Bodrum manzarasına sahip Yalıkavak Marina içerisinde yer alan Novikov Bodrum, haftanın her günü 19.00- 00.30 saatleri arasında servis vermektedir. Bar ise 02.00’a kadar açıktır. Bu eşsiz gastronomik deneyim için +90 552 721 70 74 numaralı telefondan rezervasyon yapabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver