Gaziantep Azospermi Tedavisi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azospermi erkeklerde görülen kısırlık nedenlerinden birisidir. Bu rahatsızlığı yaşayan erkeklerin doğal yollarla bebek sahibi olması mümkün görülmemektedir. Ancak doğru tedavi sonucunda bir hamilelik söz konusu olabilmektedir.

Azospermi meni sıvısında sperm hücrelerinin olmaması durumudur. Yani erkeklerde ilişkiden sonra meni sıvısı gelmekte ancak bu sıvı içerisinde hamileliğe neden olan sperm hücresi bulunmamaktadır. Bu nedenle bir an önce tedavi edilmesi gerekilen bir rahatsızlıktır.

Eğer sizlerde meni sıvınızda hiç sperm hücresine sahip değilseniz bunun için bir üroloji uzmanından destek almalısınız. Çünkü azospermi hastalarının % 60’ı kadar yüksek bir oranda tedaviye olumlu sonuçlar alınmaktadır.

Gaziantep Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Murat Mermerkaya bu alanda çok başarılı çalışmalar yapmaktadır. Sizlerde her türlü kısırlık sorunlarınız için hekimimize başvurabilirsiniz.  drmuratmermerkaya.com adresi üzerinden hekimimize ait olan web sayfasına giriş yapabilir ve kendisini çok daha yakında tanıyabilirsiniz. Ne tür rahatsızlıklarda ne tür tedavi ve ameliyat uygulamaları yapıldığı konusunda kısaca bilgi sahibi olabilirsiniz. Ve iletişim bilgilerini kullanarak kendisinden randevu talep edebilirsiniz.

Üroloji Uzmanı

Dr. Murat Mehmetkaya birçok sağlık sorununuzda sizlerin yanındadır. Erkek veya kadınların sıklıkla yaşamış olduğu ve üremem ile alakalı olan tüm rahatsızlıklar için hekimimize başvurabilirsiniz.

Varikosel erkeklerin en sık karşılaşmış olduğu kısırlık nedenlerinden birisidir. Tedavisi mümkün olan bu rahatsızlık için hekimimize ulaşabilirsiniz.

Vajinismus ise kadınların sıklıkla karşılamış oldukları bir kadın hastalığıdır ve % 100 tedavi imkânı sunulmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver