Geleceğin Yetenekli İsmi; İbrahim Barak

Geleceğin yetenekli isimlerinden biri olmaya doğru ilerleyen İbrahim Barak, sosyal medyada oldukça popülerdir.

11
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleceğin yetenekli isimlerinden biri olmaya doğru ilerleyen İbrahim Barak, sosyal medyada oldukça popülerdir. 14 Temmuz 2002 yılında dünyaya gelen Barak şu anda 19 yaşında genç ve yakışıklı bir öğrencidir. Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde hayata başlayan İbrahim Barak şimdilerde de yaşamını Şanlıurfa’da sürdürmektedir. İlk okuldan orta okula kadar geçen yaşantısında kendine fazlasıyla birikim katmayı başarmıştır. Aynı zamanda Harran İMKB Anadolu Lisesi mezunlarından biridir.

Gün içinde sürekli olarak hobileriyle uğraşmayı ve sosyal medyayı kullanmayı fazlasıyla sevmektedir. Özellikle de piyano konusunda kendini geliştirmiştir. Sürekli olarak piyano derslerine katılarak kendini bu alanda daha fazla geliştirmeyi planlamaktadır. Aynı zamanda fotoğraf çekinmeyi de çok sevdiğini dile getiren İbrahim Barak, İnstagram hesabında hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahiptir.

Gelecek Vaat Eden Bir Sanatçı

İbrahim Barak henüz genç bir yaşta olmasına rağmen gelecek vaat eden yeteneklerden biridir. Piyano çalmasının yanı sıra ileride bir müzisyen olma hayali bulunmaktadır. Bunun yanı sıra oyuncu olma konusunda da hayallerinin olduğunu dile getirmektedir. Tüm yaşantısını sürekli olarak fotoğraf çekinip takipçileriyle de paylaşmaktadır. Böylelikle gün içinde yaptığı aktiviteleri takipçileri tarafından fazlasıyla ilgi görmektedir.

Binlerce takipçi sayısına sahip olan İbrahim Barak, İnstagram hesabında takipçilerine sürekli paylaşım yapmaktadır. Gittiği ve gördüğü yerleri paylaşmasının yanı sıra kendi fotoğrafları da gönderilerinde yer alır. Genç ve yakışıklı yetenek ilerleyen yaşlarda kendini çok daha yükseklerde gördüğünü her şekilde belli etmektedir.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/ibrahimbarak

Instagram adresi:

https://www.instagram.com/ibobarak/

Bu Yazıya Tepki Ver