Geleneksel Araba Kiralama Yöntemlerini Unutun, Miniyol’un Yeniliklerine Hazır Olun!

4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Miniyol.com alışılmış ve zor araç kiralama süreçlerinden müşterileri kurtarıyor. Tamamen yeni, dijital, hızlı ve minimal olan Miniyol araç kiralama sektörünün lideri haline geldi.  Miniyol, her bütçeye uygun aracı anında buluyor, listeliyor ve filtreliyor. Türkiye’de bulunan birçok rent a car şirketini ve binlerce aracı tek çatı altında toplayan online araç kiralama platformu Miniyol, her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Türkiye’nin araç kiralama platformu Miniyol alışılmış araç kiralama yöntemlerini geride bırakacak. Miniyol oluşturduğu teknolojik ve minimal altyapı ile kullanıcılarına üst seviye araba kiralama deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Araç kiralama süreçlerini zorlaştıran en büyük konulardan birisi kredi kartı blokesi. Miniyol üzerinden yapacağınız araç kiralamalarında kredi kartınıza bloke koydurmadan miniyol.com üzerinden Mini Ödeme yaparak kiralamanın bir kısmını rezervasyondan önce yapabiliyorsunuz. Ücretin geri kalanını araç teslimatına ödeyebiliyorsunuz. Miniyol böylece araç kiralama süreçlerini daha güvenli ve kolay getiriyor.

Hemen Araç Kiralama

Miniyol.com müşterilerine kolay, hızlı ve güvenli şekilde, onlarca araç kiralama şirketini anında kıyaslama hizmeti sunarak %100 fiyat güvencesi ile araç kiralama hizmeti veriyor. Miniyol müşterilerinin seyahatlerini, tatillerini ve gezilerini kolaylaştıracak araç kiralama süreçlerini olabildiğince hızlı ve güvenli hale getirecek bir altyapıya sahip. En uygun araç kiralama ve en ucuz fiyatlı havalimanı araç kiralama seçeneklerini sunan ve bütçenize dost araçlarını sizin için bulan Miniyol oto kiralama süreçlerini çok hızlı hale getiriyor.

Miniyol Türkiye’nin Her Yerinde

Türkiye’nin her yerinde oto kiralama hizmeti sunan rent a car şirketlerini bir araya getiren Miniyol 400’den fazla lokasyon ve 70’gan fazla tedarikçi firma ile çalışıyor. Araba kiralama sektörüne yeni bir soluk getirmek, geleneksel araç kiralama yöntemleri yerine daha gelişmiş ve kolay bir araç kiralama deneyimi yaşatmak ve tedarikçilerine yeni bir pazar oluşturmak amacıyla kurulan Miniyol her geçen gün büyüyen, gelişen ve dinamik genç ekibi ile yerel ve ulusal olmak üzere birçok işbirlikçisiyle, ülkemizin araç kiralama sektörünü globale taşıyor ve sektörün bayrak taşıyıcısı olmayı başarıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver