Genba Yapı Market Solar Sokak Lambaları

Genba Yapı Market 30 yılı aşkın deneyimiyle en kaliteli hırdavat ve yapı market ürünlerinin satışını yapar.

genbayapimarket (4)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genba Yapı Market 30 yılı aşkın deneyimiyle en kaliteli hırdavat ve yapı market ürünlerinin satışını yapar. Online satış sistemine geçildiğinden pratik ve hızlı şekilde firma ürünlerine ulaşılabilir.

Açık alanların aydınlatmasında yüksek verim sağlayan güneş enerjili sokak lambaları en dikkat çeken ürünlerinden biridir. 1 yıl garantili şekilde satılan bu lambalar müşterilerden olumlu geri bildirimler alır. Ekonomik, şık ve fonksiyonel solar lambaların özellikleri ve fiyatları web sitesinden görülebilir.

Güneş Enerjisiyle Çalışan Solar Lambalar

Firmadan temin edebileceğiniz solar lambalar güneş enerjisi ile çalışır. Gün boyu topladıkları güneş enerjisi sayesinde hava karardığında kendiliğinden yanan güneş enerjili bahçe aydınlatması çeşitleri sabah otomatik olarak kapanır. Böylece açıp kapamak için bir uğraş vermeye gerek kalmaz.

Hareket Sensörlü Solar Sokak lambaları

Sokak ve bahçe aydınlatması için ideal olan solar lambalar hareket sensörlüdür. Hava karardığında kendiliğinden kısık ışıkla yanarlar. Lambaya yaklaşan olduğunda hareket sensörü devreye girer ve ışığın gücü tam moda çıkar. Bu sayede enerji tasarrufu sağlanır, toplanan güneş enerjisi daha uzun süre kullanılabilir. Sensörün algılama alanı modele göre değişmekle birlikte 8 metre civarındadır.

Solar Sokak Lambalarının Kullanım Alanları

Solar sokak lambası esasen aydınlatma ihtiyacı duyulan her açık alanda kullanılabilir. Parklar, bahçeler, açık ya da kapalı otoparklar, iş yerleri, depolar, petrol istasyonları gibi birçok yerde bu ürünlere verimli sağlayacaktır. Güneş enerjili sokak lambası bu ürünlerle çok kolaydır.

 

Bu Yazıya Tepki Ver