Genç İnfluencer Yağmur  Parlak ile kısa bir röportaj yapıp merak ettiklerinizi sorduk.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Sence başarı nedir ? Başardığını düşünüyor musun ?
Daha yeni başladık. Başarı demek benim için kıskanılmak demek. Artık kimse tebrik etmekten anlamıyor. Tebrik ederim cümlesi yerini kıskançlığa bırakmış. Kıskanılıyorsan artık gerçekten birşeyler başarabilmişsin demektir. Benim için başarı ypfc den gelir. Ailemden. Beni o kadar sevip destekliyorlar ki… Asıl başarı bu diyorum. Bu yüzden daha çok başaracağım başaracağız.

2- Neler başardığını düşünüyorsun?
Hayallerimin hepsini başaramadım belki ama , güzel bir kitap çıkarttım. Adımı duyurdum. Bir çok güzel insan tanıdım. Ailem büyüdü onlarla birlikte… Ama durmak yok bu daha başlangıç

3- Senin için arkadaşlıkta ilk kural nedir?
Benim için arkadaşlıkta ilk kural saygıdır. Ben benimle çok yapmacık konuşulmasını sevmem. Bir sınır, bir duvar mutlaka olmalı hayatımızda. Saygı bittiği zaman sevginin de önemi kalmıyor.

4-Yapmak istediğin ama yapamadığın ne kaldı?
Iyi bir oyuncu olmak kaldı. Benim için oyunculuk en zirvesi hayalimin. Geçte olsa gerçekten iyi bir projede olmak , bilinmek , tanınmak bir çok insanın hayran olduğu bir oyuncu olmak umarım bir gün olacak.

5-Aşka inanır mısın?
Aşka inanmıyorum diyemem. Aşk benin için kilit bir nokta. Ama aşk gerçekten filmlerdeki gibi değil. Sosyal medyanın aşkı öldürdüğünü düşünüyorum. Her an her dakika istediğin insana ulaşabilmek her anını görmek. Mesafeler soktu aramıza. Gerçekten kavga ettiğim birine, huyunu suyunu beğenmediğim itici bulduğum birine aşık olmak istiyorum. Zamanla gelişsin uzun uzun işlesin içimize… heyecanlanalım… Olmaz dediğimizi olduralım ıstiyorum. Aşkın heyecanı gerek ruha.

6- Senin için aşkta ilk kural?
Aşkta ilk kural heyecan. Heyecanın olmadığı yerde, onu kaybetmekten korkmadığın anda benim için bitiyor ilişki. O aşka inanabilmek için onu her gördüğüm de heyecanlanmalıyım her cümlesinde ilk gün ki gibi geçmeyen bir heyecan en önemlisi.

7- Bir erkekte ilk neye dikkat edersin?
Gülüşüne dikkat ederim. Ve galiba benimle konuşmasına dediğim gibi bana kibarlığı, sınırı, saygısı önemli olmazsa olmazlarım diyebilirim.

Röportaj : Gizem Türk

Bu Yazıya Tepki Ver