Gençler İçin Koçluk Eğitimi

Koçluk sertifikası alan kişiler gençlere birçok konuda koçluk eğitimi verebiliyor.

izkocluk (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koçluk sertifikası alan kişiler gençlere birçok konuda koçluk eğitimi verebiliyor. İz Koçluk firmasının sunmuş olduğu birçok fırsatlar ile çeşitli konular hakkında koçluk sertifikası alınabiliyor. Koçluk sertifikası alan kişiler gençlere bu konular hakkında koçluk yapabiliyor. Ayrıca sadece gençlere değil gençlerin ailelerine de koçluk eğitimi verebiliyor.

Buradaki en önemli hedef gençlerin geleceğini en iyi şekilde tasarlamasına yardımcı olmaktır. Firma bu adım doğrultusunda birçok kaliteli hizmet veriyor. Bu hizmetleri firmanın internet adresi üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz. Firma istatiklerine bakıldığında bugüne kadar 1700 aileden fazla aileye koçluk eğitimi vermiştir. 8600 saatten fazla koçluk eğitimi veren firma bu eğitimleri 28 yıllık tecrübesine dayattırmıştır. Bu eğitimler sonucunda 2.850’den fazla mutlu genç firmanın bünyesinde koçluk eğitimi almıştır.

Firmada ebeveyn koçluğu, dikkat eksikliği ve hiperaktive koçluğu, öğretmenler için koçluk becerileri eğitim ve öğrenci koçluğu gibi birçok koçluk programı bulunuyor. İz Koçluk firmasının sertifikalı koçluk eğitimi ile beraber bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Koçluk eğitim sertifikasının faydaları

İz Koçluk ile alacağınız koçluk eğitim sertifikası ile birçok gence ve ailesine koçluk eğitimi verebiliyorsunuz. Birçok konuda danışmanlık yapabileceğiniz koçluk eğitimlerini firma ile alıp daha sonra bu eğitimler ile birçok kişiye koçluk yapabiliyorsunuz. Gençlere geleceği hazırlamanın onları daha motive edici etmenin en önemli yollarından birisi olan koçluk ile gençler geleceğe daha aktif bir şekilde hazırlanabiliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver